بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استعفای هوشنگ نصیرزاده از مدیریت تراکتور رد شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 19 خرداد 1403 | 11:25

هیات مدیره باشگاه تراکتور با استعفای هوشنگ نصیرزاده از مدیرعاملی این باشگاه مخالفت کرد.

به نقل از رسانه رسمی باشگاه تراکتور، پیرو درخواست کناره‌گیری هوشنگ نصیرزاده از سمت مدیرعاملی، مجمع سهامداران و هیأت مدیره باشگاه تراکتور ضمن مخالفت با این موضوع، نصیرزاده را تا انتهای پروسه واگذاری سهام باشگاه مکلف به فعالیت اعلام کرد.

بر این اساس، هوشنگ نصیرزاده تا پایان پروسه واگذاری سهام، به‌عنوان نایب رئیس هیأت مدیره، مدیرعامل و سخنگوی باشگاه تراکتور به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

همچنین طبق اعلام مجمع سهامداران باشگاه تراکتور، مسئولیت و اختیارات نقل و انتقال بازیکنان و انتخاب سرمربی به مالک جدید که از طریق هیأت فوتبال تعیین می‌شود، واگذار شده و مدیریت فعلی باشگاه تراکتور در مقطع کنونی هیچ فعالیتی در این زمینه ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، نصیرزاده در حالی که از مدیریت باشگاه تراکتور استعفا کرده بود، چند روز پیش و پس از قطعی شدن صعود تیم فوتبال خیبر خرم آباد به لیگ برتر طی نامه‌ای صعود این تیم را تبریک گفته بود.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *