بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جنگ در تیم ملی؛ ماجرای دروازه‌بانی پیچیده‌تر شد/ اسطوره علیه بازی کردن دروازه‌بان شماره یک

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 خرداد 1403 | 9:53

با وجود مصدومیت‌های طولانی‌مدت و ۳۸ سال سن، حتی یولیان ناگلزمن هم تصمیم گرفته مانوئل نویر سنگربان اول تیم ملی آلمان در یورو ۲۰۲۴ باشد و صدای خیلی‌ها از جمله مارک‌آندره تراشتگن دروازه‌بان دوم این تیم درآمد.

در همین راستا، اولیور کان سنگربان اسطوره‌های فوتبال آلمان هم علیه این تصمیم اظهار نظر کرد و گفت: «نویر ۳۸ سال سن دارد و طبیعی است که نمی‌تواند در همه بازی در یک سطح ظاهر شود. به نظرم نویر مانند قبل نمی‌تواند در ۵۰ تا ۶۰ بازی در یک سطح به میدان رود و به همین خاطر باید به جانشینان او فرصت بازی داد.»

کان درباره زمان خداحافظی نویر و عملکرد او هم بیان کرد: «درباره خداحافظی خود نویر تصمیم بگیرد. لحظه خداحافظی از فوتبال برای هر بازیکنی یک چالش است و باید  او بهترین زمان را انتخاب کند. به نظرم نویر با تجربه بالایی که دارد می‌تواند در یورو ۲۰۲۴ عملکرد خوبی از خود نشان دهد.»

بیشتر بخوانید: بایرن مونیخ باخت و رئال مادرید سود کرد/ بزرگ‌ترین اشتباه در تاریخ باواریایی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *