بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مدیر لیگ عربستان: جدایی جوردن هندرسون به ضرر خودش تمام شد، نه ما

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 خرداد 1403 | 20:45

مایکل امنالو، مدیر ورزشی لیگ حرفه‌ای عربستان، تاکید دارد که جدایی جوردن هندرسون از الاتفاق، به خود این بازیکن آسیب رساند اما به لیگ آسیبی وارد نکرد. وی فاش کرد که سعی کرده این بازیکن را متقاعد به ماندن کند، اما تمایل به بازی در تیم ملی انگلستان دلیل اصلی جدایی هندرسون و پیوستن او به آژاکس بود.

طرفداری | به گزارش تلگراف، امنالو درباره جدایی هندرسون گفت:

این اتفاق اصلاً به ضرر لیگ نبود، بلکه در سطح شخصی برای او ضرر داشت. هندرسون شخصیتی بود که همه ما دوستش داشتیم و تمام تلاش‌مان را کردیم تا به او کمک کنیم تا با شرایط جدید سازگار شود و موفق شود. اما گاهی اوقات این چیزها فراتر از نیازها و تعهدات حرفه‌ای شما می‌روند. جوردن کارهای بسیار خوبی در اینجا انجام داد، سهم زیادی در پیشرفت لیگ داشت و در ایده‌هایی که این باشگاه را تغییر داد، سهیم بود و فرصتی برای آشنایی با کشور و فرهنگ آن پیدا کرد.

امنالو اضافه کرد: 

اگر الان به طور خصوصی از او بپرسید، به شما خواهد گفت که مشکلی ندارد، اما گاهی اوقات شرایط به گونه‌ای رقم می‌خورد که افراد تصمیماتی می‌گیرند که فکر می‌کنم به نفع آن‌هاست. من احساس می‌کردم که او مردی بسیار حرفه‌ای است و با تبدیل شدن به کاپیتان لیورپول و کاپیتان تیم ملی انگلستان، دوران حرفه‌ای درخشانی را برای خود رقم زده است و شاید در ذهن خود تصوری از نحوه پایان دوران حرفه‌ای‌اش داشت. و شاید در مقطعی از فصل احساس کرد که به آن نمی‌رسد، این چیزی است که باید به آن احترام گذاشت و البته چیزی نیست که من با آن موافق باشم، چون واقعاً او را دوست دارم و برای متقاعد کردن او به ماندن، جلسه‌ای خصوصی با او داشتم.

گرت ساوتگیت، سرمربی انگلستان، جردن هندرسون را در فهرست تیم ملی انگلستان برای تورنمنت یورو امسال در آلمان قرار نداد.”

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *