بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اقتصاد ورزش متکی به بخش دولت نیست

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 خرداد 1403 | 12:57

طرفداری | عضو شورای سیاست‌گذاری و کمیته علمی همایش ملی حکمرانی اقتصاد ورزش در نشست خبری همایش اعلام کرد: رسانه ورزشی باید یک فایل باز و فعال در حوزه اقتصاد ورزش داشته باشد.

در این نشست که با حضور دکتر صادقی رئیس نخستین همایش ملی حکمرانی اقتصاد ورزش، دکتر پورکیانی رئیس کمیته داوران همایش و عضو کمیته علمی همایش و دکتر سبطی عضو کمیته علمی همایش، روز دوشنبه در سالن کنفرانس دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، دکتر احمدی با طرح این سوال که چه مقدار از فضا و فعالیت رسانه‌ای‌مان صرف موضوعات سطحی ورزش حواشی آن و چه میزان به موضوعات اساسی و بنیادی این ورزش توجه می‌شود ؟ ادامه داد:

این همایش می‌تواند بخش رسانه‌ای ما را بیشتر متوجه اساسی‌ترین چالش امروز ورزش کشور کند. اگر ورزش ما اقتصاد درستی نداشته باشد که ندارد، طبعاً بقیه مسائل ورزشی تابع اقتصاد خراب می‌شود و قطعاً رویه پیشرفت نخواهد بود. یعنی ورزشی که بنیاد اقتصادی تعریف‌شده، شفاف و آینده‌نگری نداشته باشد، هر کاری در آن انجام شود، کوتاه‌مدت است و به نتیجه نخواهد رسید؛ چه در باشگاه ها، چه در فدراسیون ها و چه در موضوع زیرساخت‌ها و دیگر موضوعات.

وی تاکید کرد:

رسانه ورزشی باید یک فایل باز و فعال در حوزه اقتصاد ورزش داشته باشد و همیشه با نگاهی پرسشگر به موضوعات اقتصاد ورزشی برخورد کنند، از باشگاه‌ها یک سوال همیشه در مورد اقتصاد شفاف شان در حوزه مسائل مالی داشته باشند؛ از فدراسیون‌ها، از وزارت‌ ورزش و جوانان و از نهادهای متولی ورزش هم همینطور و از نهادهایی چون دولت و مجلس.

دکتر احمدی همچنین گفت:

این بحث اقتصاد ورزش که خودش الگو دارد و در دنیای امروز با یک الگوی کاملاً شناخته‌شده که متکی به بخش دولت نیست، اداره می‌شود، ولی ما در این موضوع خودمان را در بن‌بست گیر انداخته و ما می‌خواهیم با همان روش و شیوه سنتی و خارج از رده، کار اقتصاد ورزشی مان را دنبال و اداره کنیم، آن هم فقط با تکیه به بودجه و اعتبارات دولت و صرفاً هزینه کرد دولت که در شرایط امروزی منسوخ است. اما نه دولت می خواهد خودش را از این شرایط خارج کند و نه از آن طرف گشایشی ایجاد می‌شود برای بخش‌های خصوصی تا بیایند و ورود کنند و با حمایت‌ها، موضوع ورزش، اختیارش، مدیریتش و همچنین توسعه‌اش را برعهده بگیرند.

عضو شورای سیاست‌گذاری و کمیته علمی همایش ملی حکمرانی اقتصاد ورزش ادامه داد:

این همایش یکی از موضوعاتی که دنبال می‌کند ایجاد این توجه به جامعه، به مردم و به رسانه‌ها، به بخش‌های حاکمیتی و به بخش‌های خصوصی است که ما باید یک مسیر جایگزین و جدیدی را در حوزه ورزش ایجاد کنیم تا از این بن بستی که هم بخش خصوصی و هم دولت در آن گیر کرده اند، خارج شود. گفتنی است، نخستین همایش ملی حکمرانی اقتصاد ورزش، روز چهارشنبه ۹ خرداد ماه در سالن کنفرانس شماره یک مرکز دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *