بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نظریه بحث‌برانگیز: گوندوعان نباید در ترکیب اصلی آلمان قرار بگیرد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 خرداد 1403 | 18:45

طرفداری | لوتار ماتئوس، اسطوره فوتبال آلمان بر این باور است که ایلکای گوندوعان در ترکیب اصلی تیم ملی آلمان در مسابقات یورو خانگی جایی نخواهد داشت. به گفته او، این بازیکن ۳۳ ساله در سیستمی که یولیان ناگلزمان، در نظر دارد جا نمی‌افتد. بر اساس نظر ماتئوس، کاپیتانی گوندوعان هم این موضوع را تغییر نخواهد داد. ماتئوس در ستون خود برای اسکای می‌نویسد:

هانسی فلیک، سرمربی پیشین تیم ملی او را به کاپیتانی رساند، اما من معتقدم ناگلزمان سبک بازی خودش را عوض نخواهد کرد و گوندوعان را روی نیمکت خواهد نشاند.

 به عقیده ماتئوس، گوندوعان اولین گزینه برای تعویض نیست. رکورددار بازی برای تیم ملی آلمان در ادامه نوشت:

در کنار کروس، به بازیکنی مانند آندریش نیاز دارید که بتواند به حریف ضربه بزند و برای تیمی‌هایش آزادی عمل مورد نیاز را فراهم کند. تعویضی اول تیم می‌تواند توماس مولر یا نیکلاس فولکروگ باشد که به جای کای هاورتز یا بازیکن دیگری در خط حمله وارد زمین شود. گوندوعان کسی است که برای حفظ یک نتیجه نزدیک، مالکیت توپ تیم شما را تضمین می کند. 

ایلکای گوندوعان اواخر این هفته به اردوی تیم ملی آلمان در بلانکن‌هاین ملحق خواهد شد. او روز یکشنبه در بازی مقابل سویا برای باشگاهش به میدان رفت. گوندوعان در بازی‌های دوستانه مقابل اوکراین در تاریخ ۳ ژوئن در نورنبرگ و مقابل یونان در تاریخ ۷ ژوئن در مونشن‌گلادباخ، این فرصت را دارد تا جاه‌طلبی‌های خود را برای رسیدن به جایگاه ثابتی در تیم ملی اثبات کند.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *