بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آرتتا:‌ به سناریویی غیر از قهرمانی آرسنال فکر نمی‌کنم؛ اگر مویس به ما کمک کند، هرگز لطفش را فراموش نمی‌کنم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 28 اردیبهشت 1403 | 20:17

میکل آرتتا در نشست خبری قبل از بازی آرسنال مقابل اورتون در هفته سی و هشتم لیگ برتر انگلیس، ابراز امیدواری کرد تا تیمش قهرمان فصل ۲۴-۲۰۲۳ لیگ برتر نام بگیرد. 

طرفداری | توپچی‌ها در حالی به استقبال روز پایانی می‌روند که ۲ امتیاز از منچسترسیتی صدرنشین کمتر دارند. شاگردان پپ گواردیولا روز یکشنبه در بازی همزمان پذیرای وست هم خواهند بود؛ تیمی که هدایتش بر عهده دیوید مویس، مربی سابق آرتتا قرار دارد. 

سرمربی اسپانیایی توپچی‌ها در نشست خبری روز جمعه خود گفت: آیا این یکی از بزرگ‌ترین هفته‌های دوران حرفه‌ای شماست؟ بدون تردید، یکی از مهم‌ترین هفته‌های دوران کاری ما به شمار می‌رود. یقیناً، اکنون در حساس‌ترین مقطع زمانی قرار داریم. اشتیاق فراوانی برای فرا رسیدن یکشنبه داریم و نسبت به نتیجه‌ احتمالی، بسیار خوش‌بین هستیم.

  آیا به دیوید مویس پیام داده‌اید تا کمک‌تان کند؟

خیر، فکر نمی‌کنم لازم باشد این کار را انجام دهم. اما بله، او نقش مهمی در دوران حرفه‌ای من داشته است. نه تنها به عنوان یک فوتبالیست، بلکه به عنوان یک فرد. اگر او بتواند به ما کمک کند تا به رویای خود و رویای شخصی من برای قهرمانی در لیگ برتر برسیم، خارق العاده می‌شود و او مطمئناً برای همیشه در خاطرم خواهد ماند.  برای مقابله با فشار بازی یکشنبه به بازیکنان چه گفته‌اید؟

تنها چیزی که درباره‌اش صحبت کردیم این بود که باید خودمان را برای یک روز یکشنبه زیبا آماده کنیم؛ جایی که رویا همچنان زنده و ممکن است. این فوتبال است و وقتی آنجا هستیم، باید در لحظه زندگی کنیم. این لحظه برای بازی کردن مانند هر هفته‌ دیگر است، با این درک که برای تحقق رویا باید برنده شویم. این کاملا قطعی است. سپس برای دستیابی به آن رویا، باید به وست هم دل ببندیم. یک بخش به خودمان بستگی دارد و آن تنها چیزی است که می‌توانیم روی آن تمرکز کنیم. اگر یکشنبه به خواست خود نرسید، به چه چیزی در این فصل بیشتر افتخار می‌کنید؟

نمی‌توانم این‌طور فکر کنم. من فقط فکر می‌کنم که ما بازی را می‌بریم و امیدوارم اتفاق زیبایی رخ دهد. باید منتظر ماند.   با توجه به اینکه تا به حال تیم‌های کمی توانسته‌اند در روز آخر نتیجه را برگردانند، به نظر می‌رسد تاریخ علیه شماست…

خب، پس قرار است همه چیز عوض شود. این یک احتمال است! هر چه چیزی بیشتر اتفاق بیفتد، احتمال وقوع خلاف آن بیشتر می‌شود. بیایید امیدوار باشیم که این اتفاق بیفتد. به دنبال برد منچسترسیتی در بازی مقابل تاتنهام، به نظر می‌رسید برخی افراد معتقدند که شانس قهرمانی شما از بین رفته است. نظر شما در این مورد چیست؟

بنده از اظهار نظر در مورد نظرات دیگران خودداری می‌کنم. ما کاملاً واقفیم که آن‌ها به کسب عنوان قهرمانی نزدیک‌تر شده‌اند، چون یک بازی دیگر گذشت و آن‌ها یک بازی خانگی در پیش دارند. حریف آن‌ها در این بازی تیم قدرتمندی است و ما در فصول اخیر برابر آن‌ها با چالش‌هایی روبرو بوده‌ایم و غلبه بر آنها دشوار بوده است. با قاطعیت می‌توانم بگویم که آن‌ها (وست هم) با تمام توان در این بازی حاضر خواهند شد. امیدواریم که با ارائه عملکردی درخشان، به ما در تحقق رویای‌مان یاری برسانند.  آیا با پپ (گواردیولا) در تماس بوده‌ای؟

نه، نه.  آیا صرف نظر از اتفاقات روز آخر، این فصل را یک موفقیت می‌دانید؟

ما برای قهرمانی اینجا هستیم. این هدف من است و تنها چیزیست که به آن فکر می‌کنم. آیا کسی را برای پیگیری نتیجه‌ی بازی سیتی در روز یکشنبه در نظر خواهید گرفت؟

فکر می‌کنم حدود ۶۰،۰۰۰ نفر (این کار را انجام بدهند)! به علاوه‌ کادر فنی، کمک مربیان و همه‌ خانواده‌ها که با تلفن‌های همراه خود، پیگیر آن بازی خواهند بود. گمان می‌کنم این تعداد کافی باشد. آیا این موضوع که هنوز به اتهامات ۱۱۵ موردی سیتی رسیدگی نشده، باعث سرخوردگی شما نمی‌شود؟

 رسیدگی به این موضوع بر عهده‌ مقامات ذی‌صلاح است و ربطی به ما ندارد. اگر آن‌ها می‌توانند بازی کنند، یعنی مجاز به بازی هستند و این حق را دارند. تمام شد و رفت.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *