قهرمانی آپوئل بعد از ۵ سال با ساپینتو
منبع : خبرورزشی
در هفته پایانی لیگ برتر قبرس تیم آپوئل و لارناکا ۷۲ امتیازی رو در روی هم قرار گرفتند و این بازی با نتیجه مساوی ۱-۱ به پایان رسید اما جام قهرمانی به تیم ریکاردو ساپینتو رسید، به این خاطر که در بازیهای رودررو تیم آپوئل بهتر عمل کرده بود.
سعید مهری بازیکن پیشین استقلال و تراکتور در این بازی فرصت بازی پیدا نکرد، اما در لیست تیمش حضور داشت.
این بیست و نهمین قهرمانی تیم آپوئل در لیگ برتر قبرس بود. اما تیم آپوئل بعد از ۵ سال به جام قهرمانی رسید و این عنوان با مربیگری ریکاردو ساپینتو به دست آمد، مربیای که فصل گذشته نتوانست با استقلال در لیگ برتر و جام حذفی قهرمان شود و با ناکامی تهران را ترک کرد.
لیگ برتر قبرس با حضور ۱۴ تیم برگزار می شود. بعد از ۲۶ بازی ۶ تیم بالای جدول در گروه قهرمانی به مصاف هم میروند و ۱۰ بازی انجام میدهند. در نهایت تیم آپوئل با ۷۳ امتیاز از ۳۶ بازی قهرمان شد.



اولین خروجی استقلال در نیم فصل مشخص شد + جزئیات
وعده بزرگ سرمربی استقلال به هواداران آبی سوژه شد + جزئیات
واکنش معنادار ساپینتو به تقابل استقلال و گل گهر سیرجان در لیگ برتر
واکنش خاص ساپینتو به برتری استقلال مقابل المحرق بحرین
واکنش معنادار ریکاردو ساپینتو به دیدار استقلال و المحرق بحرین + جزئیات
واکنش عجیب ساپینتو به تساوی استقلال مقابل ملوان + جزئیات









