ناراحتی بلانکو از عقب افتادن مطالبات/ منجی تیم نکونام طلبکار است
منبع : خبرورزشی
اسپانسر جدید باشگاه استقلال هفته گذشته بخشی از قراردادهای اعضای تیم را به حساب آنها واریز کرد و امروز هم پاداش برد مقابل ذوبآهن به بازیکنان اهدا شد.
در این بین گوستاو بلانکو مهاجم آرژانتینی استقلال تنها بازیکنی است که هفته گذشته دریافتی از مدیران باشگاه نداشت و حالا آنها درصدد هستند تا مشکل مالی این بازیکن را برطرف کنند.
درباره بلانکو گفته میشود که میزان دریافتی این بازیکن آرژانتینی به نزدیکی ۵۰ درصد رسیده بود و حالا باید مدیران باشگاه بخش دیگری از مبلغ قرارداد او را به حسابش واریز کنند.
بلانکو که در بازی گذشته مقابل ذوبآهن با عملکرد خوب گل دوم تیمش را به ثمر رساند شرایط روحی و فنی خوبی دارد و حالا در صورتی که تا قبل از دیدار با فولاد بخش دیگری از مطالباتش را هم دریافت کند با شرایط بهتری در این دیدار به میدان خواهد رفت.
بیشتر بخوانید: عکس| اعلام جنگ آتیلا حجازی از طرف استقلالیها


ماجراجویی رامین رضاییان در فوتبال ایران ادامه دارد + جزئیات
خبر مهم مهدی تاج درباره دیدار استقلال و سپاهان + جزئیات
متلک سنگین پیشکسوت استقلال به مدیران آبی خبرساز شد
واکنش تند و تیز باشگاه استقلال به یک حاشیه جنجالی + جزئیات
واکنش سرمربی فولاد به چالشهای پیشرو در دیدار با استقلال
زنان استقلال انتقام مردان را از نفت گرفتند









