بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

توماس توخل: تیم لایق بیش‌ترین تمجیدهاست؛ این پیروزی پایانی خوب برای یک هفته عالی بود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 1 اردیبهشت 1403 | 23:53

طرفداری | در چارچوب هفته سی‌ام بوندسلیگا، بایرن مونیخ در خانه اونیون برلین موفق شد با نتیجه پر گل ۵-۱ به پیروزی برسد. شاگردان در این بازی توماس توخل عملکرد خوب و امیدوارکننده‌ای از خود به نمایش گذاشتند.

به نقل از اسکای؛ حال توماس توخل در مصاحبه‌ای پس از بازی درباره عملکردشان مقابل اونیون برلین صحبت کرده و از عملکرد شاگردانش تمجید کرده است. او گفت: ما خوشحالیم و هفته‌ای عالی را پشت سر گذاشتیم. به دست آوردن چنین پیروزی‌ای و آن هم پس از بازی دشواری که وسط هفته داشتیم، بی‌معنی نیست. تیم لایق تحسین شدن، است. این یک تلاش تیمی بود.

بایرن مونیخ در این هفته سه پیروزی متوالی مقابل کلن، آرسنال و اونیون برلین به دست آورده است. توخل گفت: 

این پایانی عالی برای یک هفته عالی با سه پیروزی بود. اونیون با دو مهاجم و دو هافبک تهاجمی بازی کرد که این باعث شد مدفعان ما کارهای زیادی برای انجام دادن، داشته باشند. ما در لحظه مناسب، گل‌ها را به ثمر رساندیم. عملکردمان بسیار خوب بود. در حد بالاترین استانداردها ظاهر شدیم و وقتی به جایی می‌رویم، می‌خواهیم برنده شویم. خوشحالیم که امروز موفق به انجام آن شدیم.

توخل درباره عملکرد توماس مولر در این بازی، گفت: 

گل‌هایش عالی بودند اما فرم خوبی نداشت.  

مولر در دو بازی مقابل آرسنال به‌طور کامل نیمکت‌نشین بود. بنابراین این شک وجود دارد که مقابل رئال مادرید نیز همین اتفاق برای او بیفتد. توخل درباره اینکه آیا عملکرد فعلی او برای حضور در ترکیب ابتدایی بایرن در این بازی، کافی است یا خیر، گفت: 

نه کافی نیست، خودش هم این را می‌داند. او باید جایگاهش را به دست بیاورد و او نیز همین دید را نسبت به بازی داشت.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *