اعتراف تلخ سیمئونه پس از باخت به خیرونا
دیهگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید : خیرونا خیلی قدرتمند بود

دیهگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید، پس از اولین شکست تیمش در سال جدید میلادی به خیرونا تبریک گفت.
اتلتیکومادرید در هفته نوزدهم لالیگا به مصاف خیرونا رفت و با نتیجه ۴-۳ شکست خورد.
دیهگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید، معتقد است که بازیکنانش خوب بازی کردند اما به اندازه خیرونا قدرتمند نبودند تا نتیجه بازی را به نفع خود رقم بزنند.
سیمئونه درمورد احساس خود پس از شکست در این بازی گفت:
“من به جنبه مثبت این نتیجه نگاه میکنم. بازی را خوب شروع نکردیم، آنها در ۲۵ دقیقه اول تیم برتر میدان بودند، اما به محض شروع حملات، انگیزه گلزنی خود را نشان دادیم. در آخرین لحظات نیمه اول توانستیم بازی را به تساوی بکشیم. نیمه دوم بسیار خوبی داشتیم. بازیکنان تمام تلاششان را کردند و من را مجبور کردند که تعویضهایی داشته باشم چون خسته به نظر میرسیدند. به خیرونا تبریک میگوییم چون کارشان خیلی خوب است و اگر همین قدرت را در اوج حفظ کنند، همه چیز برایشان خوب پیش میرود.”
چرا شکست خوردید؟
چون در موقعیتهای خاصی از بازی به اندازه کافی از نظر دفاعی قوی نبودیم که بتوانیم از گلهای آنها جلوگیری کنیم.
وضعیت تیم نگرانکننده است؟
تیم تلاش زیادی کرد، کار همه بسیار خوب بود و ما چیزهای مثبت زیادی داشتیم. شکست یک نتیجه منفی است و باخت مقابل حریف مستقیم در جدول ردهبندی نیز بیشتر قابل توجه است، زیرا آنها در بالای جدول خواهند جنگید. در بازی دیده شد که موقعیتهایی برای بردن داشتیم، اما به اندازه آنها قدرتمند نبودیم.


غیبت مشکوک ستاره بارسلونا از تمرین ؛ نگرانی ها شروع شد
ادامه بدشانسی های رئال مادرید ؛ آلونسو بدون دفاع شد
ابهام در تمدیدقرارداد ستاره رئال مادرید
خبرخوش برای رئال مادرید از کاپیتان
ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد









