بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رئال مادرید همچنان مدعی اول قهرمانی

رئال مادرید با 68 درصد شانس اول قهرمانی در لالیگا

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 آبان 1402 | 8:57
رئال مادرید با 68 درصد شانس اول قهرمانی در لالیگا

با وجود بدشانسی های اخیر رئال و مصدومان پرتعدادش، شانس این تیم برای قهرمانی لالیگا بالاتر از رقباست.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به نقل از مارکا، رئال مادرید در این فصل شرایط بدی را از نظر مصدومیت‌ها پشت سر می‌گذارد و ممکن است تا ۹ بازیکن بازی‌های بعدی را از دست بدهند. وضعیتی که به نظر می‌رسد تاثیری بر شانس قهرمانی شاگردان کارلو آنچلوتی نداشته باشد و همچنان رئال به عنوان شانس قهرمانی لالیگا در این فصل معرفی می‌شود.

آخرین نفراتی که وارد لیست مصدومان شدند، وینیسیوس و ادواردو کاماوینگا بودند و بین دو تا دو ماه و نیم دور از میادین خواهند بود.

جود بلینگام، دنی سبایوس و کپا آریسابالاگا نزدیک‌ترین‌ها به بهبودی هستند، اما وینی، کاماوینگا، آردا گولر، شوآمنی، ادر میلیتائو و تیبو کورتوا باید بیشتر منتظر بمانند.

علی‌رغم همه این موانع و مصدومیت‌ها، رئال مادرید شانس اول قهرمانی لالیگا در میان کارشناسان و هواداران فوتبال اسپانیاست. در نظرسنجی جدید، ۶۳ درصد شانس را به رئال داده اند و مصدومیت‌ها تنها ۱۴ درصد از شانس قهرمانی رئال را کاهش داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *