بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انریکه هم تسلیم امباپه شد ؛ او در پی اس جی جایی ندارد

انریکه روی امباپه حساب نمی کند

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 15 مرداد 1402 | 8:00
امباپه ؛ انریکه روی امباپه حساب نمی کند

با وجود اینکه لوئیس انریکه تصور می‌کرد بتواند در مورد مشکل کیلیان امباپه وساطت کند اما دستور از جایی است که نمی‌توان عملا کاری کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بلاتکلیفی کیلیان امباپه همچنان ادامه دارد و باشگاه پاری‌سن‌ژرمن نیز همچنان سر موضع قبلی خود ایستاده قصد کوتاه آمدن ندارد؛ تمدید یا فروش در همین فصل! این سیاست کلی PSG در مورد ستاره فرانسوی است که لوئیس انریکه تصور می‌کرد که بتواند آن را تغییر دهد اما در نهایت متوجه شد که مشکل فراتر از بحث‌های ورزشی است و حل آن خارج از توان اوست.

به گزارش مارکا، انریکه از افکار قبلی خود فاصله گرفته و تلاش می‌کند تا تیم فصل آینده را بر اساس ورودی‌های جدید و داشته‌های قبلی چیده و برای رسیدن به اهدافی که مالکان قطری تعیین کرده‌اند تلاش کند.

شاید همه ناصر الخلیفی را نقش اول اوضاع فعلی بدانند اما این امیر قطر بود که از اقدامات امباپه به ستوه آمده و دستور اولتیماتوم فعلی را صادر کرد. این جا بود که دیگر نه انریکه و نه فرد دیگری قدرت کافی برای اجرای تصمیمی دیگر نداشتند و مجبور به سازگاری با شرایط بودند.

هدف انریکه ابتدا تغییر رای باشگاه بود و امیدوار بود که این موضوع را به سرانجام برساند اما اکنون هدفش ساختن تیمی با داشته‌های فعلی است. این در حالی است که باشگاه PSG بابت این سیاست غیرعادی در فرانسه به شدت تحت فشار افکار عمومی و رسانه‌ها قرار دارد.

سرمربی پاریس به توانایی‌های امباپه آگاه است و نمی‌تواند این واقعیت را کتمان کند که حضور او شانس پیروزی تیمش را بالا می‌برد. با این حال او در حال حاضر تمرکز خود را روی خریدهای جدیدی چون عثمان دمبله و گونسالو راموس معطوف کرده که احتمالا به زودی معرفی خواهند شد تا بتوانند در حد امکان جای خالی بزرگ امباپه را پر کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *