طعنه سنگین استقلال به پرسپولیس : حوصله تان سر رفته ؟ پرونده شهرخودرو را مطالعه کنید!
معاون حقوقی استقلال : اگر دوستان حوصله شان سر رفته، پرونده شهرخودرو را دوباره ببینند

باشگاه استقلال نسبت به حواشی اخیر پیرامون پرونده بازیکن آفریقایی گل گهر واکنش نشان داد و کنایه ای به رقیب سنتی خود زد.
باشگاه استقلال نسبت به حواشی اخیر پیرامون پرونده بازیکن آفریقایی گل گهر واکنش نشان داد.
فرشید سمیعی در خصوص درخواست دادرسی باشگاه گل گهر سیرجان در پرونده اریک بایناما بازیکن گابنی توسط کمیته استیناف، اظهار داشت:
اعاده دادرسی در پرونده اریک بایناما منوط به ارائه مدارک جدیدی است که موثر بر رای صادره باشد. به شرط آنکه سابقا ارائه نشده باشد.
معاون حقوقی باشگاه استقلال تصریح کرد:
نکته کلیدی پرونده اریک بانیاما همان ۴ بازی ملی است. تا زمانی که اثبات نشود این بازیکن قبل از پیوستن به گلگهر دارای ۴ بازی ملی بوده، به نظر بنده هزار بار هم این پرونده بررسی شود تغییری در رای حاصل نخواهد شد. چون قطعا بانیاما تا آن تاریخ فاقد این تعداد بازی ملی بوده است.
وی افزود:
بنابراین، نقض آرای صادره بی معنی خواهد بود. اگر دوستان به خاطر تعطیلات حوصلهشان سر رفته، پیشنهاد میکنم پرونده تیم شهر خودرو را از مرحله بدوی تا مرحله اجرا مطالعه کنند. قطعا جذابیتهای زیادی دارد که توجه بسیاری را جلب خواهد کرد. طرفداران استقلال گمان میکنند در فصول گذشته در خصوص باشگاه استقلال تضییع حقوق صورت گرفته و عملکرد اخیر دبیرکل سابق فدراسیون این گمان را پررنگ کرده است.


تلاش فرعباسی برای برگشت به دروازه استقلال
مدیرعامل جدید استقلال مشخص شد + جزئیات
دردسر بزرگ برای ریکاردو ساپینتو در آستانه دیدار استقلال و ملوان + جزئیات
واکنش معنادار مدیر استقلال به تساوی مقابل پرسپولیس در دربی ۱۰۶
رویای بزرگ ستاره محبوب هواداران استقلال فاش شد + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت استقلال به تساوی دربی ۱۰۶ مقابل پرسپولیس









