رکورد فوق العاده دیگر برای کیلیان امباپه
رسیدن امباپه به رکورد بیشترین گل زده در یک فصل توسط یک فرانسوی

کیلیان امباپه نام خودش را بیش از پیش در تاریخ فوتبال فرانسه ثبت کرد.
کاپیتان تیم ملی فرانسه در جریان برد ۳ بر صفر فرانسه در زمین جبلالطارق در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ توانست از روی نقطه پنالتی دروازه تیم میزبان را باز کند. این سی و نهمین گل ملی کیلیان امباپه بود.
اما این گل یک اهمیت کلیدی داشت، چرا که امباپه توانست با رکورد بیشترین گل زده در یک فصل توسط یک بازیکن فرانسوی مساوی کند. این رکورد تا پیش از این تنها در اختیار ژوست فونتن، اسطوره تیم ملی فرانسه بود اما امباپه با زدن پنجاه و سومین گل این فصل خود، با او مساوی شد.
فونتن رکورد خود را در سال ۱۹۵۸ بر جا گذاشت که توانست در جام جهانی ۱۳ گل بزند و طوفان به پا کند. حالا ۶۵ سال بعد، امباپه توانست پا جای پای او بگذارد و او هم ۵۳ گل بزند.
کاپیتان تیم ملی فرانسه درست مثل فونتن توانست در فصلی این رکورد را بر جا بگذارد که آقای گل جام جهانی شد. امباپه ۸ گل در جام جهانی قطر زد که مجموع گلهای ملیاش در این فصل را به ۱۲ رساند.
او با ۲۹ گل آقای گل لیگ یک فرانسه شد و در لیگ قهرمانان و جام حذفی هم روی هم ۱۲ بار دروازه رقبا را باز کرد. اما اگر او بتواند در دیدار دوشنبه برابر یونان در پاریس گل بزند، آن وقت رکورددار بیشترین گل زده در یک فصل (برای بازیکنان فرانسوی) خواهد شد.


خیال هواداران رئال مادرید راحت شد
امباپه رکورد پوشکاش در رئال مادرید را تکرار کرد
خط و نشان جدی امباپه برای تمام رقبا ؛ کیلیان بمب انگیزه
احترام ویژه امباپه به کریستیانو رونالدو
کاپیتان مخفی رئال مادرید ؛ همه نگاه ها به سمت اوست
ستاره رئال مادرید غایب بزرگ مراسم توپ طلا









