بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش آلگری به اخراج عجیب کین: مات و مبهوت! + عکس

نگاه جالب مکس آلگری به مویزه کین پس از اخراج زودهنگام برابر رم

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 اسفند 1401 | 10:40
نگاه جالب مکس آلگری به مویزه کین پس از اخراج زودهنگام برابر رم

به نظر می‌رسد که مکس آلگری سرمربی یوونتوس، نمی‌توانست اخراج مویزه کین تنها ۴۰ ثانیه پس از ورودش به زمین را باور کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به نظر می‌رسد که مکس آلگری سرمربی یوونتوس، نمی‌توانست اخراج مویزه کین تنها ۴۰ ثانیه پس از ورودش به زمین را باور کند.

به گزارش پارس فوتبال، یوونتوس شب گذشته در چارچوب رقابت‌های هفته بیست و پنجم لیگ ایتالیا به مصاف رم رفت و با نتیجه ۰-۱ برابر این تیم شکست خورد.

آلگری تصمیم گرفت در دقایق پایانی بازی از کین در ترکیب تیمش استفاده کند تا فشار روی رم را افزایش دهد و فرصت بیشتری برای گلزنی ایجاد کند. به همین دلیل او را به زمین فرستاد تا در کنار بازیکنانی چون دوشان ولاهوویچ، فدریکو کیه‌زا و پل پوگبا در زمین حضور داشته باشد.

اما شرایط مطابق انتظار آنها پیش نرفت و این بازیکن کمتر از یک دقیقه بعد مجبور شد زمین بازی را به دلیل دریافت کارت قرمز ترک کند و به رختکن برگردد.

او در زمین تلاش کرد توپ جان‌لوکا مانچینی را بگیرد اما پس از این که موفق به انجام این کار نشد، از فاصله توپ را به سمت این بازیکن حریف شوت کرد و با کارت قرمز مستقیم داور مواجه شد.

مکس آلگری

واکنش مکس آلگری به این اتفاق توجه بسیاری را به خود جلب کرد. او در حالی که کنار زمین ایستاده بود، مات و مبهوت به بازیکن تیمش که تازه با دستوراتی او را راهی میدان کرده بود خیره ماند و شاید حدس زدن فکری که در سرش بود خیلی کار سختی به نظر نمی‌رسید.

یوونتوس با قبول این شکست در جایگاه هفتم جدول رده‌بندی قرار گرفت و فاصله‌اش با چهار تیم صدر جدول افزایش پیدا کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *