فریاد بر سر داور: پنالتی بود آقای کوپال!(عکس)
اعتراض شدید بازیکنان استقلال به کوپال ناظمی پس از صحنه مشکوک در محوطه تراکتور

در اواخر نیمه دوم دیدار استقلال و تراکتور یک صحنه مشکوک در محوطه جریمه تراکتور رخ داد که کوپال ناظمی اعتقادی به خطای پنالتی نداشت.
در اواخر نیمه دوم دیدار استقلال و تراکتور یک صحنه مشکوک در محوطه جریمه تراکتور رخ داد که کوپال ناظمی اعتقادی به خطای پنالتی نداشت.
به گزارش پارس فوتبال، در دقیقه ۷۹ بازی استقلال و تراکتور ارسلان مطهری مهاجم استقلال صاحب موقعیت خوبی شد. او تقریبا از روی خط محوطه جریمه وقتی دید مسیر توپ خالی است، اقدام به شوتزنی کرد اما دو مدافع تراکتور خود را جلوی توپ انداختند که در این لحظه توپ به پشت بازوی محمد آقاجانپور برخورد کرد.
استقلالی ها بعد از این صحنه به شدت به تصمیم کوپال ناظمی اعتراض کردند. اعتراض بازیکنان استقلال در زمین با واکنش ناظمی مواجه شد. داور وسط با اشاره به کتف خود می خواست بگوید که صحنه را دیده و توپ به پشت بازوی آقاجانپور خورده و دست او نیز بسته بوده است.

این صحنه مشکوک داخل محوطه جریمه تراکتور اعتراض شدید ساپینتو و سایر نیمکت نشینان میزبان را در پی داشت. ساپینتو، بیژن طاهری و سایر مربیان به سمت داور چهارم رفتند و اعتراض خود را به تصمیم داور نشان دادند. داور چهارم بازی نیز سعی داشت استقلالی ها را آرام کند.
مرور تصاویر آهسته هم نشان می داد که توپ به پشت بازو و زیر کتف مدافع تراکتور برخورد کرده و اینکه چنین صحنه ای پنالتی است یا خیر را کارشناسان داوری باید درباره اش نظر بدهند.



رونمایی از تیم منتخب هفته دوازدهم لیگ برتر + عکس
مدافع استقلال ارتشی شد!
سورپرایز بزرگ مهدی قایدی برای هواداران در فضای مجازی + سند
کری سنگین پرسپولیس خطاب به استقلال در فضای مجازی + سند
وعده جذاب مدیر استقلال برای هواداران آبی در فضای مجازی + سند
لوگو بوس پرسپولیس روی سکوها در دربی ۱۰۶ + عکس









