شرط برگزاری دیدار استقلال و تراکتور در روز جمعه
مسعود مرادی : در صورت مساعد بودن شرایط این بازی با 24 ساعت تاخیر برگزار شود

ناظر داوری مصاف دو تیم استقلال و تراکتور میگوید در صورت مساعد بودن شرایط جوی، دیدار این دو تیم، روز جمعه برگزار خواهد شد.
مسعود مرادی درباره لغو دیدار امروز تراکتور و استقلال از هفته پانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه شهید سلیمانی تبریز، اظهار داشت:
با توجه به شرایط جوی در تبریز که باعث غافلگیری ما شد، پس از ورود با تیم داوری به زمین دیدیم زمین با وجود اینکه شب گذشته روی آن کاور کشیده شده بود، کاملا پوشیده از برف است. به همین دلیل شرایط برگزاری بازی را ندارد.
وی افزود:
زمان زیادی میبرد تا کاورها جمع شود. پس از بازدید داور و نظر وحید کاظمی و حسن نوشهور(ناظر بازی) تصمیم بر این شد در صورت مساعد بودن شرایط این بازی با ۲۴ ساعت تاخیر برگزار شود؛ البته ظاهرا طبق آماری که از اداره هواشناسی گرفتهاند، فردا شرایط جوی خوب است. ابتدا باید چند ساعت وقت گذاشت تا کاور و برف جمع شود تا زمین پس از خط کشی شدن برای فردا آماده شود.
ناظر داوری دیدار تراکتور و استقلال گفت:
امیدوارم بتوانیم در صورت رقم نخوردن اتفاق خاص جوی و مساعد بودن هوا بازی را فردا برگزار کنیم.


وعده مهم سرمربی استقلال به هواداران آبی سوژه شد
متلک سنگین پیشکسوت استقلال به ریکاردو ساپینتو + جزئیات
رونمایی از شکار جدید نقل و انتقالاتی سپاهان + جزئیات
درخواست مهم اوسمار ویرا از مدیران پرسپولیس + جزئیات
دردسر بزرگ برای استقلال در آستانه تقابل آسیایی + جزئیات
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ساپینتو + جزئیات









