اعتراف تلخ ستاره فرانسوی اتلتیکو : ببخشید
آنتوان گریزمان : از اینکه به شکل قطعی بازیکن اتلتیکو هستم، احساس غرور می کنم

آنتوان گریزمان در سال ۲۰۱۹ از اتلتیکو مادرید راهی بارسلونا شد ولی پس از دو فصل ناموفق به این باشگاه دوباره برگشت.
آنتوان گریزمان در سال ۲۰۱۹ از اتلتیکو راهی بارسلونا شد ولی پس از دو فصل ناموفق به این باشگاه برگشت. قرارداد او دو ساله و قرضی بود اما به تازگی دائمی شد. او شب گذشته بالاخره از هواداران اتلتیکو عذرخواهی کرد.
به گزارش پارس فوتبال، سه سال پیش آنتوان گریزمان با قراردادی به ارزش ۱۲۰ میلیون یورو اتلتیکو مادرید را به مقصد بارسلونا ترک کرد ولی در تابستان سال گذشته با قراردادی دو ساله و قرضی به این باشگاه برگشت. در نهایت هفته گذشته اتلتیکو با پرداخت ۲۰ میلیون یورو قرارداد گریزمان را دائمی کرد.
ستاره فرانسوی شب گذشته در زمین بیلبائو تک گل پیروزیبخش تیمش را به ثمر رساند و در پایان بازی از هواداران اتلتیکو عذرخواهی کرد:
از اینکه به شکل قطعی بازیکن اتلتیکو هستم، احساس غرور می کنم و حالا می توانم از هواداران عذرخواهی کنم. می دانم که شکل جداییام بسیاری را آزار داد و خیلی از هواداران در یک سال گذشته منتظر عذرخواهی من بودند. من حالا می توانم عذرخواهی کنم ولی بهترین روش عذرخواهی درخشش در میدان مسابقه است. می خواهم بازهم برای اتلتیکو گل بزنم و هواداران را خوشحال کنم.
گریزمان ادامه داد:
متاسفانه در لیگ قهرمانان روند خوبی نداریم ولی در لالیگا شرایطمان بهتر است. ما نسبت به هفته های پیش رو خوشبین هستیم و هنوز دو بازی دیگر در لیگ قهرمانان داریم و می توانیم به دور یک هشتم نهایی برویم.


ادر میلیتائو در پایان فصل از رئال مادرید جدا خواهد شد+ جزئیات
ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
لحظه خاص برای یامال در نیوکمپ از راه رسید
خبرخوش برای بارسلونا و فلیک









