بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اکبر میثاقیان به دیدار نادر دست نشان رفت + عکس

حضور اکبر میثاقیان و تیم داماش گیلان بر سر مزار نادر دست نشان

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 23 مهر 1401 | 10:19
حضور اکبر میثاقیان و تیم داماش گیلان بر سر مزار نادر دست نشان

اکبر میثاقیان و اعضای تیم داماش که برای بازی با تیم کیان سام بابل به بابل سفر کرده اند، روز گذشته بر سر مزار نادر دست نشان حاضر شدند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

اکبر میثاقیان و اعضای تیم داماش گیلان که برای بازی با تیم کیان سام بابل در چارچوب هفته سوم لیگ ۲ به بابل سفر کرده اند، روز گذشته بر سر مزار نادر دست نشان حاضر شدند.

به گزارش پارس فوتبال، نادردست نشان فقید چند صباحی سرمربی تیم داماش گیلان بود. او به همراه این تیم نتایج خوبی در لیگ برتر گرفت و در بازی های متعددی موفق به شکست تیم های بزرگ لیگ شد. در جام حذفی هم به همراه داماش گیلان تا دیدار پایانی پیش رفت و به سبب این نتایج نزد تماشاگران تیم داماش گیلان به نادر امپراطور شهرت یافت. این اتفاقات در فصل ۸۷-۸۶ رخ داد.

اکبر میثاقیان برای اولین بار بود که بر سر مزار نادر دست نشان حاضر می شد. او که در این فصل هدایت تیم داماش گیلان را برعهده گرفته، وعده داده با هدایت تیم داماش به لیگ برتر از دنیای مربیگری خداحافظی خواهد کرد. تیم او در دو هفته ابتدایی لیگ ۲ در برابر حریفان به نتیجه مساوی دست پیدا کرده و همانطور که اشاره شد امروز در هفته سوم بازی ها در مازندران به مصاف تیم کیان سام بابل می رود.

حضور اکبر میثاقیان و تیم داماش گیلان بر سر مزار نادر دست نشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *