بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرپرست پرسپولیس یک بار دیگر به شایعات پاسخ داد + سند

افشین پیروانی سرپرست پرسپولیس در واکنش به حواشی مسجدسلیمان : به شهرستانی بودنم افتخار می‌کنم

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 شهریور 1401 | 6:00
افشین پیروانی سرپرست پرسپولیس : شأن سرمربی تیم ملی خدشه دار شد

افشین پیروانی سرپرست پرسپولیس در واکنش به حواشی مسجدسلیمان در یک استوری نوشت که به شهرستانی بودنش افتخار می‌کند و قصد توهین به مردم مسجدسلیمان را نداشته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

افشین پیروانی سرپرست پرسپولیس به حواشی ایجاد شده در مورد توهین به باشگاه و هواداران مسجد سلیمان واکنش نشان داد.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس تهران با انتشار استوری ای در صفحه شخصی اینستاگرامش به حواشی ایجاد شده طی برخی فعالیت های مجازی‌اش پاسخ داد.

او با انتشار تصویری کنار یک کودک با لباس محلی بختیاری نوشت:

سلام به همه عزیزان، فکر می کنم واضح باشد که استوری بنده پاسخی بود به اضهارات یک فرد که بعد از بازی به من و تیم بزرگ پرسپولیس بی احترامی کرده بود. با این حال با توجه به شایعات و جوسازی های هدفمند، بار دیگر لازم دیدم بر این موضوع تاکید کنم که منظورم به هیچ وجه مردم شریف مسجد سلیمان و هواداران و اعظای این تیم نبوده و هرگز به خودم اجازه نمی دهم درباره تیم یا شهری خارج از اصول اخلاقی صحبت کنم. متاسفانه برخی با جوسازی به دنبال تحریک افکار عمومی هستندو من خودم به شیرازی و شهرستانی بودنم افتخار می کنم؛ همه جای ایران سرای من است.

افشین پیروانی سرپرست پرسپولیس در واکنش به حواشی مسجدسلیمان : به شهرستانی بودنم افتخار می‌کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *