بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اتهام سنگین مدیر ورزشی اشتوتگارت به بایرن مونیخ

میسلنتات : برای مقابله با لابی و قدرت باشگاهی مانند بایرن مونیخ در چنین ورزشگاهی و در چنین فضایی، شرایط برای قضاوت دشوار است

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 شهریور 1401 | 18:32
بایرن مونیخ و اشتوتگارت

اسون میسلنتات، مدیر ورزشی اشتوتگارت، معتقد است در دیدار مقابل بایرن مونیخ حق این تیم خورده شده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

اسون میسلنتات، مدیر ورزشی اشتوتگارت، معتقد است در دیدار مقابل بایرن مونیخ حق این تیم خورده شده است.

به گزارش پارس فوتبال، بایرن مونیخ دیروز و در شرایطی که تا دقیقه ۹۰ از اشتوتگارت پیش بود، دروازه خود را در خانه باز شده دیده و به تساوی ۲-۲ رضایت داد. البته دقایقی قبل از این گل، یک گل دیگر تیم مهمان را داور بعد از بازبینی صحنه و به علت خطا روی جاشوا کیمیش مردود اعلام کرد. حالا اسون میسلنتات، مدیر ورزشی اشتوتگارت، مدعی شد کار داور برای تصمیم گیری در فضای دشوار ورزشگاه آلیانس آره نا و با توجه به قدرت باشگاه بایرن مونیخ، دشوار بوده است.

اسون میسلنتات، مدیر ورزشی اشتوتگارت گفت:

به نظر من این گل در شرایط معمول و درستی به ثمر رسید. این اتفاق در گذشته و در اینجا، در اولین فصل بعد از صعود نیز برای اشتوتگارت رخ داده است. به نظر من لزومی به اخذ چنین تصمیماتی از سوی داور در یک بازی وجود ندارد.

اگرچه بدیهی است که در جایگاه یک داور، آنهم با این فشار موجود در فضا و همچنین برای مقابله با لابی و قدرت باشگاهی مانند بایرن مونیخ در چنین ورزشگاهی و در چنین فضایی، شرایط برای قضاوت دشوار است. با این وجود انتظار داشتم این گل از سوی داور صحیح اعلام شود و تصور می کنم حتی کسی در باشگاه بایرن نیز با ادعای من مخالفت نداشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *