بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کمک داور فرصت اولین هتریک لوکادیا برای پرسپولیس را ربود + سند

تصمیم بحث برانگیز کمک داور علیه گل پرسپولیس مقابل نفت مسجدسلیمان

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 19 شهریور 1401 | 22:20
یورگن لوکادیا در پرسپولیس

کمک داور بازی نفت مسجدسلیمان و پرسپولیس در حالی گل اول لوکادیا را آفساید اعلام کرد که تصاویر تلویزیونی نشان می‌دهد این گل در شرایط سالم به ثمر رسیده است. اگر این گل رد نمی‌شد، لوکادیا اولین هتریک خود را برای سرخ ها به ثبت می‌رساند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تصمیم کمک داور دیدار پرسپولیس با نفت مسجد سلیمان در واپسین لحظات نیمه نخست سرخ‌ها را از رسیدن به گل تساوی محروم کرد.

تیم‌های پرسپولیس و نفت مسجد سلیمان از هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر به مصاف هم رفتند که این دیدار در نیمه نخست با برتری یک بر صفر نفت مسجد سلیمان پایان یافته است.

اما این بازی پربرخورد یک صحنه داوری مشکوک در واپسین لحظات نیمه نخست این بازی داشت. ارسال توپ روی دروازه پرسپولیس به مهدی ترابی رسید و این بازیکن با ضربه سر لوکادیا را با دروازه‌بان نفت تک به تک کرد و مهاجم هلندی دروازه را باز کرد اما کمک داور در تصمیمی بحث‌برانگیز پاس ترابی به لوکادیا را آفساید و گل اول سرخ ها را مردود اعلام کرد.

تصمیم بحث برانگیز کمک داور علیه گل پرسپولیس مقابل نفت مسجدسلیمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *