والیبال قهرمانی جهان ؛ انگاپت ترمز سامورایی ها را کشید
پیروزی 3 بر 2 فرانسه برابر ژاپن در والیبال قهرمانی جهان

تیم ملی والیبال فرانسه در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات والیبال قهرمانی جهان موفق به شکست ژاپن شد.
تیم ملی والیبال فرانسه در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات والیبال قهرمانی جهان موفق به شکست تیم ملی والیبال ژاپن شد.
به گزارش پارس فوتبال، سومین روز مرحله یک هشتم نهایی مسابقات والیبال قهرمانی جهان سال ۲۰۲۲ روز دوشنبه ۱۴ شهریور با دو دیدار در سالن استوژیتس آرنا شهر لیوبلیانای اسلوونی پیگیری شد.
در دومین مسابقه این مرحله تیمهای فرانسه و ژاپن از ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه ۳ بر ۲ و با امتیازهای ۲۵ بر ۱۷، ۲۱ بر ۲۵، ۲۶ بر ۲۴، ۲۲ بر ۲۵ و ۱۸ بر ۱۶ به سود فرانسه خاتمه پیدا کرد. نماینده قاره آسیا در این مسابقه عملکرد بسیار خوبی داشت و تا آستانه پیروزی بر قهرمان المپیک هم پیش رفت، اما شاگردان جیانی با استفاده از تجربه خود توانستند پیروز شده و حریف تیم ایتالیا در مرحله بعد شوند.
در نخستین مسابقه هم تیمهای ملی والیبال هلند و اوکراین به مصاف یکدیگر رفتند که اوکراین در مدت ۷۵ دقیقه موفق به شکست سه بر صفر هلند مدعی شد و عنوان شگفتیساز این مرحله از رقابتها را به دست آورد. هلندیها در این مسابقه در سه ست متوالی و با امتیازهای ۲۵ بر ۱۶، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۱۸ نتیجه را واگذار کردند و از دور رقابتها حذف شدند.
در این مسابقه جذاب و تماشایی پشت خط زن ژاپن یعنی یوجی نیشیدا با کسب ۳۱ امتیاز بهترین بازیکن زمین از این حیث بود. در سمت مقابل هم اروین انگاپت ۱۷ امتیاز برای فرانسه کسب کرد و به طور کلی تاثیر بسزایی در پیروزی سخت تیمش ایفا کرد.


نتایج روز چهارم والیبال قهرمانی جهان/ صعود ۵ تیم به دور بعد قطعی شد
سومین والیبالیست برتر دنیا: یک انتخاب باورنکردنی
وداع با ستارهای که امباپه والیبال بود!
والیبال قهرمانی جهان ؛ ردهبندی نهایی مشخص شد
تیم رویایی والیبال قهرمانی جهان ؛ جیانلی ارزشمندترین بازیکن
والیبال قهرمانی جهان ؛ ایتالیا جام را از چنگ لهستان قاپید









