بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

والیبال قهرمانی جهان ؛ قضاوت های پرشمار داور ایرانی ادامه دارد

3 قضاوت برای ابراهیم فیروزی در رقابت های والیبال قهرمانی جهان

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 شهریور 1401 | 15:32
3 قضاوت برای ابراهیم فیروزی در رقابت های والیبال قهرمانی جهان

مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی جهان از روز جمعه چهارم شهریور با حضور ۲۴ تیم در شش گروه و در دو کشور لهستان و اسلوونی آغاز شده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ابراهیم فیروزی داور بین‌المللی والیبال ایران دو دیدار دیگر رقابت‌های والیبال قهرمانی جهان در کشور لهستان را قضاوت کرد.

به گزارش پارس فوتبال، مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی جهان از روز جمعه چهارم شهریور با حضور ۲۴ تیم در شش گروه و در دو کشور لهستان و اسلوونی آغاز شده است.

دیدار گروه‌های A و C این رقابت‌ها در شهر کاتوویتسه لهستان برگزار می‌شود و ابراهیم فیروزی داور بین المللی کشورمان در نخستین قضاوت خود در این مسابقات، دیدار اوکراین و صربستان را روز شنبه پنجم شهریور به عنوان داور دوم قضاوت کرد.

فیروزی همچنین دیدار تیم‌های لهستان میزبان و مکزیک را روز یکشنبه ششم شهریور قضاوت کرد که لهستانی‌ها سه بر صفر به پیروزی رسیدند.

این داور بین‌المللی روز دوشنبه هفتم شهریور جدال صربستان و پورتوریکو را قضاوت کرد که شاگردان ایگور کولاکوویچ سه بر صفر به پیروزی رسیدند.

تیم ملی والیبال ایران که تا کنون دو برد و پنج امتیاز در این رقابت‌ها با شکست آرژانتین و مصر به دست آورده است، از ساعت ۲۰ امروز (چهارشنبه نهم شهریور) در سومین مسابقه خود به مصاف هلند می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *