بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ساسولو ۰-۰ میلان ؛ خبری از تکرار خاطره خوش نبود + عکس

توقف میلان در خانه ساسولو در آستانه دربی دلامدونینا

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 شهریور 1401 | 8:25
میلان و ساسولو

میلان مدافع عنوان قهرمانی سری آ، به خانه ساسولو رفت و در نهایت به تساوی بدون گل رضایت داد. روسونری فصل گذشته با برتری ۰-۳ در خانه ساسولو بعد از ۱۱ سال موفق به فتح اسکودتو شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

میلان مدافع عنوان قهرمانی سری آ، به خانه ساسولو رفت و در نهایت به تساوی بدون گل رضایت داد. روسونری فصل گذشته با برتری ۰-۳ در خانه ساسولو بعد از ۱۱ سال موفق به فتح اسکودتو شد، اما امسال خبری از آن نمایش درخشان نبود.

به گزارش پارس فوتبال، میلان از سه بازی اول خود در فصل جدید هفت امتیاز به‌دست آورده بود و با توجه به اینکه در پایان هفته سوم، ۶ تیم سری آ هفت امتیازی بودند می‌دانست برای تثبیت صدرنشینی خود به پیروزی در هفته چهارم نیاز دارد.

شاگردان استفانو پیولی در یک بازی خارج از خانه به مصاف ساسولو رفتند. در دقیقه ۱۲ اولین فرصت گلزنی نصیب میلان شد ولی روسونری نتوانست دروازه حریف را باز کند. لیائو از سمت چپ توپ را به‌دست آورد و به سمت میانه میدان حرکت کرد تا بعد از پشت سر گذاشتن دو مدافع شوتی به سمت دروازه شلیک کند. شوت او از روی خط محوطه جریمه اما با فاصله نسبتا کم از بالای دروازه به اوت رفت.

میلان و ساسولو

یکی از مهمترین اتفاقات بازی اما در دقیقه ۲۱ رخ داد و ساسولو صاحب پنالتی شد. تورست‌وِد از میانه میدان حرکت را آغاز کرد و توپ را در سمت چپ محوطه جریمه میلان به کریاکوپولوس سپرد. این وینگر ساسولو قصد عبور از بازیکنان میلان را داشت که توسط سلمکرز سرنگون شد تا داور نقطه پنالتی را نشان دهد. اما دومنیکو براردی این فرصت طلایی ساسولو را از دست داد و مانیان موفق شد شوت او را مهار کند. در ادامه نیمه اول بازی با اتفاق ویژه‌ای همراه نبود تا دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن بروند.

در دقیقه ۵۱ براردی بار دیگر در موقعیتی مشکوک سرنگون شد و بازیکنان ساسولو معتقد بودند هرناندز روی او مرتکب خطا شده است. اما داور دستور به ادامه بازی داد و پنالتی و یا ضربه آزاد به سود ساسولو اعلام نشد.

میلان و ساسولو

در ادامه بازی شاهد برخوردهای زیاد و چندین بار به زمین افتادن بازیکنان دو تیم بودیم که باعث شد دقایق زیادی از وقت مسابقه در این نیمه تلف شود. در دقیقه ۵۹ مانیان دروازه‌بان میلان بعد از برخورد با توموری روی زمین افتاد و بعد از چند دقیقه به بازی برگشت.

درحالی‌که وقت‌های قانونی به پایان رسیده بود و بازی در وقت‌های تلف‌شده ادامه داشت در دقیقه ۹۱ میلان شاهد یک مصدومیت شدید بود و فلورنزی درحالی‌که به‌شدت درد می‌کشید با کمک تیم پزشکی میلان به بیرون از زمین منتقل شد تا روسونری دقایق باقی‌مانده را ۱۰ نفره ادامه دهد. در نهایت بازی بعد از ۹۹ دقیقه به پایان رسید و دو تیم به تساوی ۰-۰ رضایت دادند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *