بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رای ستاره ملی پوش لو رفت

وحید امیری قرار بود به میرشاد ماجدی رأی بدهد؟

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 شهریور 1401 | 19:00

درحالی که گفته می شد قرار است وحید امیری در انتخابات فدراسیون به عنوان کاپیتان تیم ملی حاضر شود، احسان حاج صفی به ایران آمد!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

طبق اعلام میرشاد ماجدی، وحید امیری باید به عنوان کاپیتان تیم ملی و به دلیل غیبت کاپیتان های اصلی در این مجمع شرکت می‌کرد.

البته امیری پس از احسان حاج صفی، کریم انصاری‌فرد، علیرضا جهانبخش و امید ابراهیمی کاپیتان پنجم تیم ملی کشورمان محسوب می‌شود. بر همین اساس حاج صفی با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال آمادگی خود را برای سفر به ایران و حضور در مجمع هشت خرداد اعلام کرد!

احسان حاج صفی خودش را به انتخابات فدراسیون فوتبال رساند، رأی داد و بلافاصله هم به دلیل پروازش سالن را ترک کرد!

برخی‌ها در این رابطه عنوان کردند رأی احسان حاج صفی برخلاف وحید امیری بوده و او به گزینه‌ای رأی داده است که حرف از بازگرداندن کارلوس کی‌روش زده بود! حال پرسش اینجاست: آیا قرار بود ستاره پرسپولیس به ماجدی رأی دهد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *