بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هافبک دورتموند ادامه فصل را از دست داد

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 فروردین 1401 | 16:30

دورتموند باید بدون این هافبک جوان با شرایط کنار بیاید زیرا آنها سعی می کنند بایرن مونیخ را در بوندس لیگا تعقیب کنند.

به گزارش ایلنا، بوروسیا دورتموند تایید کرد که جیوانی رینا از ناحیه عضله و تاندون آسیب دیده است که باعث می شود او در این فصل دوباره به میدان نرود.

رینا بیش از ۱۰۰ روز از فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۲ را به دلیل مصدومیت از دست داده و در نتیجه تنها در ۱۳ بازی در تمام مسابقات شرکت کرده است.

این بازیکن ۱۹ ساله در آخرین بازی دورتموند در بوندس لیگا مقابل اشتوتگارت در روز جمعه شروع کرد، در حالی که به تازگی از یک مشکل جدی همسترینگ بازگشته بود، اما تنها ۶ دقیقه قبل از لنگیدن به میدان رفت. رینا در حالی که به سمت تونل می‌رفت، گریه می‌کرد.

دورتموند اکنون در بیانیه‌ای رسمی در وب‌سایت خود میزان کامل مصدومیت او را فاش کرد: «جیو رینا که در اوایل بازی باید تعویض می‌شد، از ناحیه عضله و تاندون آسیب دید. فصل برای این بازیکن آمریکایی تمام شده است."

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *