رکورد شگفت انگیز راموس در پاری سن ژرمن بالاتر از مسی، نیمار و امباپه + عکس
سرخیو راموس بهترین پنالتی زن پاری سن ژرمن بالاتر از نیمار، کیلیان امباپه و لیونل مسی

شاید باورتان نشود، اما در حال حاضر بهترین پنالتی زن پاری سن ژرمن نه لیونل مسی است، نه نیمار و نه حتی کیلیان امباپه.
در این روز ها حرف و حدیث درباره پنالتی زدن در پاری سن ژرمن بسیار زیاد شده است چرا که در بازی اخیر پی اس جی مقابل مون پلیه، نیمار و امباپه بر سر پنالتی زدن با هم دچار بحث شدند و به نظر می رسد میان آن ها اختلافی شکل گرفته است.
به گزارش پارس فوتبال، امباپه در بازی مقابل مون پلیه یک پنالتی را خراب کرده بود و پس از آن می خواست پنالتی دومی که پی اس جی به دست آورد را هم بزند اما نیمار به او این اجازه را نداد و بدین ترتیب یک بحث میان نیمار و امباپه شکل گرفت و مشخص بود که کیلیان امباپه ناراحت شده است. امباپه دوست دارد تمام پنالتی های پی اس جی را خودش بزند.
البته اگر یک نگاه آماری داشته باشیم، می بینیم که بیشترین درصد پنالتی گل شده را نه لیونل مسی، نه نیمار و نه امباپه دارد. در واقع اگر نگاهی به آمار از سال ۲۰۱۵ به بعد بیندازیم می بینیم که سرخیو راموس از لحاظ درصد گل شدن پنالتی ها، بهترین پنالتیزن پاری سن ژرمن است! راموس بعد از رفتن رونالدو از رئال مادرید پنالتیزن اول مادریدی ها شده بود.

راموس از سال ۲۰۱۵ به بعد، مجموعا چه برای رئال و چه برای تیم ملی اسپانیا، ۳۲ پنالتی زده که ۲۸ تای آن گل شده است و با ۸۸ درصد در رتبه اول در پی اس جی قرار می گیرد. نیمار با ۸۴ درصد دوم است، امباپه با ۸۰ درصد سوم و مسی با ۷۵ درصد چهارم است.


امنیت مسی در آمریکا تضمین شد!
با بادیگاردهای لیونل مسی در آمریکا بیشتر آشنا شوید + عکس
رونمایی پاری سن ژرمن از پیراهن های جدیدش + عکس
ستاره پاری سن ژرمن همچنان پیگیر رئال مادرید + عکس
حرکت ارزشمند اشرف حکیمی پس از دریافت جایزه بهترین بازیکن سال آفریقا + عکس
عبور شاهزاده انگلیسی از پله ؛ خیز هری کین برای رسیدن به نیمار









