بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شاگردان کونته در شب درخشش «مین» استون‌ویلا را زمین‌گیر کردند

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 20 فروردین 1401 | 23:30

به گزارش ایرنا، در ادامه دیدارهای هفته سی و دوم لیگ برتر انگلیس، تیم فوتبال تاتنهام از ساعت ۲۱ شنبه در دیداری خارج از خانه در ورزشگاه ویلا پارک به مصاف استون‌ویلا رفت که موفق شد با ۴ گل میزبانش را در هم بکوبد.

شاگردان آنتونیو کونته از فرصت به وجود آمده برای افزایش اختلاف خود با آبی‌های لندن استفاده کرده و از طرفی موفق شدند در بین تیم‌های مدعی لیگ جزیره قرار بگیرند.

تاتنهام از همان ابتدای بازی مسابقه را هجومی آغاز کرد و از دقیقه ۳ با گل سون هیونگ‌مین روی حرکت هری کین از حریف پیش افتاد تا نیمه نخست با همین نتیجه خاتمه یابد.

در نیمه دوم نیز باز هم این تاتنهام بود که برای بار دوم روی پاس هری‌کین توسط دیان کولوفسکی دروازه  میزبان را باز کرد. هری کین در دقیقه۶۶ یک گل دیگر را برای تیمش ساخت تا سون برای بار دیگر گلزنی کند.

این پایان کار نبود و در دقیقه ۷۱ دیان کولوفسکی این‌بار در نقش گل‌ساز ظاهر شد تا سون هیونگ مین برای سومین بار گلزنی کند تا این جدال حساس با برتری قاطع ۴ بر صفر خاتمه بیابد.

با این پیروزی، تاتنهام ۵۷ امتیازی شد و در رده چهارم جدول ایستاد.

استون‌ویلا نیز با ۳۶ امتیاز در رده دوازدهم جدول جای دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *