بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

افزایش شانس ایران برای حضور در مسابقات کشتی کرواسی

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 10 بهمن 1404 | 21:55

با اضافه شدن اسامی کشتی‌گیران ایران به جدول مسابقات رنکینگ‌دار کرواسی، احتمال حضور تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی در این مسابقات افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با توجه به وصل شدن اینترنت بین‌المللی در روزهای گذشته و بازگشایی سفارت کرواسی، اعضای جامانده تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی با حضور در سفارت، اقدامات لازم را انجام دادند.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر و با مثبت شدن شرایط و افزایش احتمال صدور روادید، با درخواست فدراسیون کشتی ایران، اسامی کشتی‌گیران ایرانی به لیست اتحادیه جهانی کشتی اضافه شد.

به این ترتیب، رسماً تمام شایعات منتشرشده در روزهای گذشته مبنی بر حذف نام تیم ایران از سوی اتحادیه جهانی کشتی برای نخستین رنکینگ سال، تکذیب شد.

فدراسیون کشتی تنها برای مشخص شدن شرایط و جلوگیری از تحمیل هزینه‌های اضافی، از ارسال اولیه اسامی به اتحادیه جهانی خودداری کرده بود.

با توجه به اهمیت بالای حضور تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی ایران در مسابقات رنکینگ کرواسی و نقش تأثیرگذار این رقابت‌ها در چرخه انتخابی هر دو تیم، فدراسیون کشتی طی مدت گذشته رایزنی‌های گسترده‌ای را برای صدور روادید انجام داده که این پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

رقابت‌های کشتی آزاد روزهای ۱۵ و ۱۶ بهمن‌ماه و مسابقات کشتی فرنگی نیز در روزهای ۱۷، ۱۸ و ۱۹ بهمن‌ماه در شهر زاگرب کرواسی برگزار خواهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *