بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مورینیو: هیچ توصیه‌ای برای آربلوا ندارم

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 بهمن 1404 | 14:48

ژوزه مورینیو، سرمربی بنفیکا، در نشست خبری پیش از دیدار حساس لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید تأیید کرد که هیچ توصیه خاصی به آلوارو آربه‌لوآ، سرمربی جدید رئال مادرید و شاگرد سابقش، نداده است.

به گزارش ایلنا،  ژوزه مورینیو در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره ارتباط با آربلوا گفت: «با او صحبت نکرده‌ام. شماره تلفنم پیچیده است؛ فقط شماره باشگاه و خانواده‌ام همیشه در دسترس است. شماره‌های دیگرم عوض می‌شود و گاهی خودم هم اطلاعات تماس را گم می‌کنم. نیازی نیست به هم زنگ بزنیم و برای هم آرزوی موفقیت کنیم. او خودش می‌داند.»

او در ادامه با لحنی گرم از آربلوا یاد کرد: «برایش آرزوی موفقیت دارم. او می‌تواند هر باشگاهی را هدایت کند. رئال مادرید با هر مربی‌ای می‌تواند برنده شود  و می‌خواهم موفق باشند. تصور کنید چقدر برای رئال با آلوارو آرزوی موفقیت دارم… جز این بازی.

آربلوا را دوست دارم و رئال مادرید را هم. نمی‌توانم برای او توصیه‌ای داشته باشم. مهم این است که خوشحال باشد. مربیگری کار سختی است؛ هر روز منتقدان و حرف‌ها در اطراف شما هستند. اینفلوئنسرها در دنیای فوتبال ساخته می‌شوند. مهم‌تر از همه این است که از کارش لذت ببرد.»

مورینیو همچنین به سختی‌های مربیگری اشاره کرد و گفت: «مربیگری دشوار است چون هر روز از شما انتقاد می‌شود و درباره‌تان حرف می‌زنند. اینفلوئنسرها در فوتبال ساخته می‌شوند. مهم این است که آلوارو از کارش لذت ببرد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *