بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

علیجانوف پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 دی 1404 | 8:17

پرسپولیس یکی از جدی‌ترین گزینه‌های جانشینی سرژ اوریه را از دست داد؛ خواجه‌اکبر علیجانوف مدافع ملی‌پوش ازبکستانی با رد پیشنهاد ۱.۵ میلیون دلاری سرخ‌ها تصمیم گرفت در پاختاکور تاشکند بماند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حضور خواجه‌اکبر علیجانوف در پرسپولیس رسماً منتفی شد. به گزارش شرزود نعمت‌الله‌یف، خبرنگار پایگاه «چمپیونات» ازبکستان، این مدافع راست ملی‌پوش که یکی از گزینه‌های اصلی پرسپولیس برای تقویت خط دفاعی بود، پیشنهاد ۱.۵ میلیون دلاری باشگاه ایرانی را رد کرده است. علیجانوف ترجیح داد به حضور خود در تیم پاختاکور تاشکند ادامه دهد و همین تصمیم، پرونده یکی از جدی‌ترین گزینه‌های جانشینی سرژ اوریه را بست.

در همین حال، پایگاه معتبر ترانسفر مارکت اعلام کرد که سرژ اوریه رسماً بازیکن آزاد محسوب می‌شود. این خبر نشان می‌دهد پرسپولیس در مسیر جذب مدافع جدید با چالش‌های جدی روبه‌رو است و باید به دنبال گزینه‌های دیگری برای پر کردن جای خالی اوریه باشد.

با این شرایط، سرخپوشان پایتخت در نقل‌وانتقالات زمستانی نیازمند تصمیم‌گیری تازه‌ای هستند تا بتوانند ضعف‌های خط دفاعی خود را جبران کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *