بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پرسپولیس به‌دنبال مهاجم خارجی؛ اوسمار گزینه داخلی را رد کرد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 دی 1404 | 8:43

با توجه به کمبود مهاجم تخصصی در ترکیب پرسپولیس، سرمربی برزیلی این تیم خواهان تقویت خط حمله در نقل‌وانتقالات زمستانی شده و اعتقادی به گزینه‌های داخلی ندارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پرسپولیس در نقل‌وانتقالات زمستانی به‌طور حتم به دنبال تقویت خط حمله خود خواهد بود؛ چرا که در حال حاضر علی علیپور تنها مهاجم تخصصی سرخ‌پوشان تهرانی است و بخش عمده مسئولیت گلزنی تیم بر دوش این بازیکن قرار دارد.

اوسمار ویرا روز یک‌شنبه جلسه نهایی خود را با مدیران باشگاه پرسپولیس برگزار کرد و در این نشست، فهرست بازیکنان موردنظرش را به پیمان حدادی و محسن خلیلی تحویل داد.

طبق شنیده‌ها سرمربی برزیلی برای هر پست سه اولویت مشخص کرده است، اما برخلاف برخی شایعات مطرح‌شده، هیچ گزینه داخلی برای تقویت خط حمله در این فهرست دیده نمی‌شود. اوسمار معتقد است مهاجم ایرانی با کیفیت مناسب در بازار فعلی وجود ندارد.

بر همین اساس، ویرا فعلاً برنامه‌ای برای جذب مهاجم داخلی ندارد و تغییر دیدگاه او در این خصوص نیز بعید به نظر می‌رسد. حالا همه‌چیز به عملکرد پیمان حدادی و محسن خلیلی بستگی دارد تا مشخص شود آیا مدیران پرسپولیس می‌توانند خواسته‌های سرمربی خود را در بازار نقل‌وانتقالات زمستانی برآورده کنند یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *