تعطیلی ۵ روزه تمرینات پرسپولیس پس از پایان نیمفصل
منبع : خبرگزاری دانشجو
پس از آخرین پیروزی نیمفصل، اوسامار لوس ویرا سرمربی سرخپوشان با توجه به فاصله ۲۳ روزه تا دیدار با فجرسپاسی، تعطیلی کوتاهمدتی را برای تمرینات تیم در نظر گرفت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرخپوشان آخرین بازی نیم فصل را با پیروزی پشت سر گذاشتند. حالا تا بازی بعد که مصاف با فجرسپاسی در شروع نیم فصل دوم خواهد بود، فاصله ۲۳ روزهای وجود دارد.
اوسمار لوس ویرا با توجه به این زمان، تعطیلی ۵ روزهای را برای تمرینات سرخپوشان در نظر گرفته است. این هم فرصتی خواهد بود تا خارجیهای تیم برای کریسمس و سال نو میلادی کنار خانواده و دوستان باشند و با انرژی مضاعف برای جهش بعدی تیم به سمت قهرمانی بازگردند.
طبق اعلام صورت گرفته، تمرینات از یکشنبه تا پنجشنبه تعطیل خواهد بود و تمرینات از جمعه، ۱۲ دی، آغاز خواهد شد.


برتری پرسپولیس در یک دیدار تدارکاتی + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به مدیران سرخ ها + جزئیات
وعده جذاب اوسمار ویرا به هواداران پرسپولیس سوژه شد + جزئیات
واکنش خاص مجتبی جباری پس از شکست مس رفسنجان مقابل پرسپولیس + جزئیات
یورگن لوکادیا علیه پرسپولیس شد
محمدرضا زنوزی می خواهد برای قهرمانی مجدد تراکتور کار پرسپولیس را تمام کند + جزئیات









