بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

محسن هوشمند: ورزشگاه امام رضا آماده بود و از مسابقات استقبال می‌کند؛ لغو میزبانی با نظر شورای تأمین بود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 دی 1404 | 17:17

یکی از مسئولان مربوطه ورزشگاه امام رضا درباره لغو میزبانی استقلال در این ورزشگاه توضیحاتی ارائه داد.

یکی از مسئولان مربوطه ورزشگاه امام رضا درباره لغو میزبانی استقلال در این ورزشگاه توضیحاتی ارائه داد.

طرفداری | در پی جنجال‌های اخیر پیرامون انتقال بازی استقلال تهران و گل‌ گهر سیرجان از مشهد به تهران، جزییات تازه‌ای از سوی مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی منتشر شده است. بر خلاف برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر عدم تمایل آستان قدس به میزبانی، مشخص شد که ورزشگاه امام رضا (ع) از نظر فنی و زیرساختی در آمادگی کامل به سر می‌برده و لغو مسابقه تنها بر اساس تصمیم شورای تأمین استان خراسان رضوی صورت گرفته است.

آمادگی فنی و تکذیب محدودیت‌های داخلی

محسن هوشمند، رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی، با صراحت اعلام کرد که این مجموعه نه تنها مخالف برگزاری مسابقات نیست، بلکه آن را ظرفیتی ملی برای خدمت به جوانان می‌داند. وی تأکید کرد که ورزشگاه در هفته‌های اخیر بدون هیچ مشکلی میزبان مسابقات تیم ابومسلم بوده و تمامی اقدامات آماده‌سازی برای نبرد استقلال و گل‌گهر نیز انجام شده بود. آستان قدس با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به اختصاص ورزشگاه به کارکنان خود یا عدم تمایل به بهره‌برداری عمومی را به شدت تکذیب کرد و خود را تابع ضوابط و مقررات کشوری دانست.

طبق بیانیه منتشر شده، آستان قدس رضوی تأکید دارد که قوانین خاص یا متفاوتی نسبت به سایر استادیوم‌های کشور ندارد. مسئولیت نهایی برای حضور تماشاگران و برگزاری بازی‌های حساس بر عهده مجموعه‌های ذی‌ربط و شورای تأمین است. این نهاد یادآور شد که همان‌گونه در حوزه‌هایی مانند حمایت از محرومان و خدمات درمانی پیشگام بوده، در حوزه ورزش نیز آماده است تا در چارچوب قانون، این ظرفیت عظیم را در اختیار جامعه ورزشی قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *