بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رحمان عموزاد؛ مسلط‌ترین آزادکار جهان در سال ۲۰۲۵ از نگاه اتحادیه جهانی کشتی

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 دی 1404 | 12:03

رحمان عموزاد نابغه ۲۳ ساله ایرانی با رکورد بی‌نقص ۱۴ برد و صفر باخت، فصل را به‌عنوان نفر اول رنکینگ جهانی وزن ۶۵ کیلوگرم به پایان رساند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اتحادیه جهانی کشتی در پستی اینستاگرامی اعلام کرد که رحمان عموزاد خلیلی به‌عنوان برنده جایزه مسلط‌ترین کشتی‌گیر آزادکار سال ۲۰۲۵ انتخاب شده است.

در توضیحات این اتحادیه آمده است: عموزاد در یک فصل تقریباً کامل ظاهر شد؛ با بازگشت قدرتمند به اوج، قهرمانی در مسابقات جهانی، بازی‌های همبستگی اسلامی و رقابت‌های سری رنکینگ آلبانی، فصل را به‌عنوان کشتی‌گیر شماره یک رنکینگ جهانی در وزن ۶۵ کیلوگرم با ۵۸ هزار امتیاز به پایان رساند.

این ستاره ایرانی در سال ۲۰۲۵ رکورد بی‌نقص ۱۴ برد و صفر باخت را ثبت کرد؛ پنج پیروزی او برابر حریفان نامداری بود که سابقه مدال جهانی یا المپیک داشتند. ریِل وودز از آمریکا (دو بار)، امیدجان جلالوف از ازبکستان، تایربک ژوماشبک‌اولو از قرقیزستان و کوتارو کیوئوکا از ژاپن از جمله کشتی‌گیرانی بودند که برابر عموزاد شکست خوردند.

شگفت‌انگیزترین بخش عملکرد عموزاد این بود که در همین پنج مسابقه مقابل بهترین‌های جهان، با نتیجه مجموع ۴۲ بر ۴ از حریفانش پیشی گرفت. نقطه اوج فصل او نیز در زاگرب رقم خورد؛ جایی که در دیدار برگشت مورد انتظارش، کیوئوکا را ضربه فنی کرد و انتقام شکست فینال المپیک پاریس ۲۰۲۴ را گرفت.

اتحادیه جهانی کشتی در پایان نوشت: ترسناک‌ترین نکته درباره سلطه عموزاد این است که او تنها ۲۳ سال دارد و همچنان در حال بهتر شدن است.

لازم به ذکر است پیش از این، سعید اسماعیلی در رشته کشتی فرنگی موفق به کسب این عنوان شده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *