بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

روبن آموریم سرانجام آماده تغییر؛ منچستریونایتد در آستانه خداحافظی موقت با چینش ۳-۴-۳

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آذر 1404 | 17:59

پس از هفته‌ها انتقاد و گمانه‌زنی، به نظر می‌رسد روبن آموریم بالاخره تصمیم گرفته در رویکرد تاکتیکی خود در منچستریونایتد تجدیدنظر کند.

پس از هفته‌ها انتقاد و گمانه‌زنی، به نظر می‌رسد روبن آموریم بالاخره تصمیم گرفته در رویکرد تاکتیکی خود در منچستریونایتد تجدیدنظر کند.

طرفداری | سرمربی پرتغالی شیاطین سرخ که از ابتدای حضورش در اولدترافورد با سرسختی از آرایش ۳-۴-۳ دفاع کرده بود، حالا در آستانه دیدار مقابل بورنموث، نشانه‌هایی جدی از تغییر سیستم نشان داده است؛ تغییری که بیش از هر چیز، ریشه در غیبت‌های اجباری و شرایط خاص تیم دارد.

آموریم که در دوران مربیگری‌اش در اسپورتینگ با همین سیستم به موفقیت‌های قابل توجهی رسیده بود، در منچستریونایتد نیز تلاش کرد همان فلسفه را پیاده کند. با این حال از ۵۸ بازی ابتدایی تنها ۲۳ پیروزی کسب شد و ناکامی در کسب جام‌ یا حداقل سهمیه اروپایی در فصل گذشته، او را زیر ذره‌بین منتقدان قرار داده است.

اکنون اما شرایط متفاوت شده است. اعزام برایان امبومو، آماد دیالو و نصیر مزروعی به جام ملت‌های آفریقا، ستون‌های کلیدی ساختار ۳-۴-۳ آموریم را موقتاً از دسترس خارج می‌کند. این سه بازیکن که به ترتیب برای تیم‌های ملی کامرون، ساحل عاج و مراکش به میدان خواهند رفت، نقش مهمی در اجرای ایده‌های تاکتیکی سرمربی پرتغالی داشته‌اند و جایگزینی مستقیم برای آن‌ها به سادگی ممکن نیست.

تغییر در راه است؛ از سر اجبار، نه تسلیم فشار

بر اساس گزارش اتلتیک، آموریم پیش از دیدار اخیر با وولورهمپتون، صراحتاً به بازیکنانش اعلام کرده که تغییری در راه است. این تغییر می‌تواند از بازی مقابل بورنموث آغاز شود؛ دیداری که زمان‌بندی آن با قوانین فیفا درباره آزادی بازیکنان برای حضور در رقابت‌های ملی و همچنین فشردگی مسابقات زمستانی، اهمیت دوچندانی یافته است.

منابع نزدیک به باشگاه خبر می‌دهند که کادر فنی یونایتد بخش قابل توجهی از تمرینات اخیر را به کار روی سیستم ۳-۳-۴ اختصاص داده‌اند؛ آرایشی که می‌تواند بازگشت به دفاع چهار نفره و توزیع متفاوت نقش‌ها در میانه میدان و خط حمله را به همراه داشته باشد.

آموریم در گذشته تأکید کرده که هرگونه تغییر، نتیجه تصمیمات شخصی خودش است و نه واکنشی به فشارهای بیرونی. او به‌خوبی می‌داند که غیبت آماد، امبومو و مزروعی، اجرای دقیق همان سبک همیشگی را غیرواقع‌بینانه می‌کند. سرمربی ۴۰ ساله یونایتد در صحبت‌هایش به صراحت پذیرفته که ویژگی‌های خاص این بازیکنان، به‌ویژه آماد و امبومو، به‌سختی قابل جایگزینی است و همین مسئله فرصتی برای آزمودن راه‌حل‌های تازه فراهم می‌کند.

او در همین راستا گفته است که این مقطع را فرصتی می‌بیند برای افزایش انعطاف‌پذیری تیم، به‌ویژه در فاز شروع بازی از عقب زمین و استفاده بهتر از پتانسیل ترکیب موجود. از نگاه آموریم، هدف نهایی چیزی جز یافتن مسیرهای متنوع‌تر برای رسیدن به پیروزی‌های بیشتر نیست.

این چرخش موضع، در تضاد آشکار با اظهارنظرهای قبلی آموریم است؛ جایی که او با طعنه گفته بود حتی پاپ هم نمی‌تواند او را وادار به کنار گذاشتن ۳-۴-۳ کند. با این حال، سرمربی پرتغالی در ماه‌های اخیر بارها بر مفهوم تکامل تدریجی تأکید کرده و حالا به نظر می‌رسد این تکامل، دست‌کم به‌طور موقت، شکل عملی به خود گرفته است.

هرچند یونایتد ممکن است برای دیدار دوشنبه مقابل بورنموث هنوز این سه بازیکن را در اختیار داشته باشد، اما واقعیت این است که جام ملت‌های آفریقا تا ۱۸ ژانویه ادامه دارد. در صورت صعود تیم‌های ملی آن‌ها به فینال، امبومو، آماد و مزروعی بازی‌های حساسی برابر استون ویلا، نیوکاسل، وولورهمپتون، لیدز یونایتد، برنلی و منچسترسیتی در لیگ برتر، و همچنین دیدار دور سوم جام حذفی مقابل برایتون را از دست خواهند داد. در چنین شرایطی، تغییر تاکتیکی آموریم نه یک انتخاب لوکس، بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر به نظر می‌رسد؛ ضرورتی که می‌تواند سرآغاز فصل تازه‌ای در مسیر پرچالش او در اولدترافورد باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *