بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرمربی تیم گلبال دختران ایران: امیدوارم در بازی های ناگویا هم مدال کسب کنیم

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آذر 1404 | 9:11

سرمربی تیم گلبال دختران ایران پس از کسب مقام قهرمانی مدال طلای این رقابت‌ها را به شهدای جنگ ۱۲ روزه تحمیلی تقدیم کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، مژگان کربی سرمربی تیم گلبال دختران ایران گفت: خیلی خوشحالم از اینکه توانستیم برای اولین بار در تاریخ مسابقات دختران به مقام قهرمانی دست پیدا کنیم. ما در دوره‌های گذشته به مقام نایب قهرمانی و سومی رسیده بودیم که خوشبختانه توانستیم در این دوره از رقابت‌ها با تلاش و همدلی به مقام قهرمانی برسیم.

کربی افزود: ما در مرحله مقدماتی توانستیم کره و تایلند را شکست دهیم و مقتدرانه به دیدار فینال برسیم و در بازی پایانی هم بازیکنان تمام توان خود را به کار گرفتند تا هر طور شده برای اولین بار در تاریخ گلبال بانوان به مدال طلا برسند که خدا روشکر به هدفشان رسیدند.

وی در ادامه با بیان اینکه مدال طلای این رقابت‌ها را به شهدای کودک، جوان و بزرگسال جنگ ۱۲ روزه تحمیلی تقدیم می‌کند، افزود: امیدواریم با ادامه این روند، حمایت فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک بتوانیم با تلفیقی از تیم جوانان و بزرگسال این روند را در بازی‌های ناگویا ادامه دهیم و در آنجا هم کسب مدال داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *