بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

طلایی‌پوشان به آبی‌ها پاتک نمی‌زنند؛ سپاهان تمایلی به جذب رامین رضاییان و عارف آقاسی ندارد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 آذر 1404 | 16:51

طلایی‌پوشان به دنبال جذب دو بازیکن مغضوب استقلال نیستند.

طلایی‌پوشان به دنبال جذب دو بازیکن مغضوب استقلال نیستند.

طرفداری | در پی شایعاتی که طی روزهای اخیر در مورد احتمال حضور رامین رضاییان و عارف آقاسی، دو بازیکن استقلال، در تیم سپاهان مطرح شده بود، آخرین اخبار حاکی از آن است که محرم نویدکیا، سرمربی سپاهان، قصدی برای جذب این دو مدافع آبی‌پوش ندارد.

دو هفته پیش، مدیر برنامه‌های رضاییان به اصفهان رفت و حتی در تمرین سپاهان حاضر شد، که این موضوع شایعه بازگشت او به سپاهان را قوت بخشید اما ایجنت رضاییان بازیکنان دیگری نیز در سپاهان دارد و هدف اصلی او از سفر به اصفهان، پیگیری کارهای اداری سایر موکلانش بوده است.

به نقل از تسنیم، رضاییان در حال حاضر موقعیت خوبی در استقلال ندارد و جدایی از این تیم می‌تواند یکی از گزینه‌های او برای حفظ شانس حضور در جام جهانی باشد. با وجود شایعات، محرم نویدکیا تصمیمی برای اضافه کردن مدافع استقلال به لیست تیمش ندارد.

شایعه‌ای مبنی بر اینکه مقصد بعدی عارف آقاسی نیز ممکن است سپاهان باشد، ایجاد شده بود، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که سرمربی سپاهان تمایلی به جذب این مدافع آبی‌پوش ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *