بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

وضعیت حاجی موسایی بعد از مصدومیت بد در فینال

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 3 آبان 1404 | 19:09

مهدی حاجی موسایی، ملی‌پوش وزن ۶۳- کیلوگرم کشورمان، در دیدار فینال برابر نماینده تونس بر اثر ضربه غیرقانونی به ناحیه گلو مصدوم شد و از ادامه مسابقه بازماند.

به گزارش مشرق، دومین روز از بیست‌وهفتمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی جهان از صبح امروز (شنبه، سوم آبان‌ماه) با حضور ملی‌پوشان کشورمان در حال برگزاری است.

در جریان رقابت‌های امروز، مهدی حاجی موسایی در وزن ۶۳- کیلوگرم در دیدار نهایی به مصاف «محمد خلیل جندوبی» از تونس رفت. موسایی در امتیازگیری از حریف خود پیش بود، اما در ادامه با ضربه‌ای شدید به ناحیه گلو از سوی جندوبی دچار مصدومیت شد.

این برخورد موجب توقف مسابقه و انتقال فوری نماینده کشورمان با برانکارد به خارج از شیاپ‌چانگ شد.

با وجود مصدومیت موسایی، داوران نتیجه مسابقه را به سود نماینده تونس اعلام کردند و ملی‌پوش کشورمان به مدال نقره جهان بسنده کرد و مراسم اهدا مدال بدون حضور نماینده کشورمان روی سکو برگزار شد.

بر اساس آخرین گزارش‌ها، حاجی موسایی پس از مصدومیت به اتاق پزشکان منتقل شده و تحت درمان قرار دارد و «شرایط وی مساعد است» اما مسئولان فدراسیون تکواندو ایران اعتراض رسمی خود را نسبت به ضربه غیرقانونی واردشده از سوی «جندوبی» اعلام کرده‌اند هرچند که مراسم اهدا مدال برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *