لی دو هی: عملکرد بازیکنانم خوب بود/ مقابل اندونزی باید سخت کار کنیم
منبع : خبرگزاری مهر
سرمربی تیم والیبال دختران گفت: با وجود اینکه تیم چین تایپه پایه قوی دارد اما عملکرد بازیکنانم خیلی خوب بود.
به گزارش خبرنگار مهر از بحرین، لی دو هی پس از پیروزی تیمش برابر چین تایپه در سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان اظهار داشت: امروز بازیکنان ما در ست نخست عملکرد بسیار خوبی داشتند، اما از آنجا که تیم چین تایپه پایه بسیار قدرتمندی دارد، بازیکنان ما غافلگیر شدند و ست دوم را واگذار کردیم.
وی ادامه داد: با این حال پس از آن بازیکنان به خود آمدند و توانستیم جریان بازی را در اختیار بگیریم و پیروز شویم. از این بابت به بازیکنان تبریک میگویم.
سرمربی تیم والیبال دختران درباره بازی بعدی ایران مقابل اندونزی افزود: برای این بازی آماده میشویم. از آنجا که قد بازیکنان اندونزی بلندتر از بازیکنان ماست، در برنامهریزیهای خود روی دفاع و حمله تمرکز کردهایم تا بتوانیم بازی خوبی به نمایش بگذاریم.


سنگ تمام وزیر ورزش برای تیم ملی والیبال دانش آموزی ایران + جزئیات
ناگفته هایی از زندگی صابر کاظمی ؛ به بهانه از دست رفتن الماس سوخته والیبال ایران ؛ آرام بخواب صابر والیبال ایران + جزئیات
خبر تلخ از صابر کاظمی
شاهکار والیبایست های ایرانی ؛ یک قدم تا تاریخسازی
رونمایی از بهترین بازیکن دیدار والیبال ایران و تونس + جزئیات
واکنش سرمربی تیم ملی والیبال ایران به شکست مقابل مصر









