بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رصد بازار توسط ژوزه مورایس ؛ کار سپاهان در نقل و انتقالات هنوز تمام نشده

سپاهان به دنبال دفاع وسط، هافبک دفاعی و وینگر در بازار نقل و انتقالات

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 24 تیر 1401 | 14:51
سپاهان دفاع وسط، هافبک دفاعی و وینگر به دنبال جذب بازیکن هستند

ژوزه مورایس و همکارانش همچنان بازار را برای جذب چندین بازیکن خارجی با کیفیت کنکاش می‌کنند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کریستوفر کنت و گئورگی گولسیانی دو سهمیه خارجی سپاهان در لیگ بیست و یکم بودند؛ دو بازیکنی که در پایان فصل یکی از آنها به اردوی پرسپولیس پیوست و کنت هم اخیرا با عقد قرارداد رسمی به فولاد خوزستان رفت تا طلایی‌پوشان اصفهانی چهار جای خالی برای خرید بازیکنان خارجی داشته باشند.
طی روزهای اخیر، گمانه‌زنی‌های زیادی درباره چند بازیکن خارجی که قرار است به اردوی سپاهان اضافه شوند، وجود داشته اما تاکنون ژوزه مورایس و دستیارانش روی گزینه خاصی به توافق نرسیده‌‌اند، هر چند که مذاکرات با چندین بازیکن برای حضور در سه پست ادامه دارد.
در واقع، اگرچه نمی‌توان به نام بازیکنان مدنظر سپاهانی‌ها اشاره کرد، ولی آنها در سه پست دفاع وسط، هافبک دفاعی و وینگر به دنبال جذب بازیکن هستند و مذاکره با برخی گزینه‌ها نیز به زودی به توافق تبدیل خواهد شد.
سپاهان در پایان فصل با جدایی سروش رفیعی، دانیال اسماعیلی‌فر، گئورگی گولسیانی، کریستوفر کنت، رضا میرزائی و سجاد شهباززاده مواجه شده و اگرچه آنها موفق به جذب دانشگر، زکی‌پور و علی‌نژاد شده‌اند ولی همچنان خلاهای زیادی در اردوی این تیم برای ساختن تیمی مدعی دیده می‌شود. البته به نظر می‌رسد طی روزهای آینده این پست‌های خالی با خرید بازیکنان ایرانی و خارجی پر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *