بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تاخت‌وتاز اعجوبه با صید دومین طلا در یک‌ماه!

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 مهر 1404 | 21:29

 غلامرضا فرخی در فینال وزن ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی امیدهای جهان با شکست حریف خود طلا گرفت تا در فاصله یک ماه دومین طلای جهانی خود را بگیرد.

تاخت‌وتاز اعجوبه با صید دومین طلا در یک‌ماه!

در وزن ۸۷ کیلوگرم غلامرضا فرخی در دور اول با نتیجه ۸ بر صفر لاچین والیف از جمهوری آذربایجان را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۹ بر یک مرادجان علیمجانوف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. فرخی در این دیدار با نتیجه ۸ بر صفر برابر لئون ریوالتا از ایتالیا پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

وی در این مرحله با نتیجه ۹ بر صفر پایتون جاکوبسون از آمریکا را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار فینال با نتیجه ۱۰ بر صفر ایوان چمیر از اوکراین را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

فرخی فرنگی‌کار شیرازی تیم ملی در حالی به طلای امیدهای جهان رسید که حدود یک ماه پیش و در پیکارهای بزرگسالان جهان در زاگرب کرواسی در وزن ۸۲ کیلوگرم نیز قهرمان جهان شده بود.

از نکات جالب توجه در مبارزه‌های فرخی اینکه او در این دوره از مسابقات ۵ مبارزه داشت و حتی یک امتیاز هم به حریفان نداد و همه رقبا را با امتیاز عالی شکست داد.

تا لحظاتی دیگر فردین هدایتی در فینال وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مصاف حریف خود خواهد رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *