بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خداحافظی مدافع پیشین و محبوب استقلال از فوتبال در ۳۱ سالگی

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 مهر 1404 | 15:01

مدافع برزیلی که در دوره سرمربیگری علیرضا منصوریان به استقلال آمده بود، کفش‌هایش را آویخت.

مدافع برزیلی که در دوره سرمربیگری علیرضا منصوریان به استقلال آمده بود، کفش‌هایش را آویخت.

طرفداری | رابسون جانواریو، مدافع برزیلی و یکی از جوان‌ترین بازیکنان خارجی تاریخ استقلال، در ۳۱ سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد؛ خبری که کمی عجیب و غافلگیرکننده به‌نظر می‌رسد.

رابسون جانواریو در فصل ۹۶–۱۳۹۵ و تنها در ۲۲ سالگی به استقلال پیوست. او زیر نظر علیرضا منصوریان خیلی زود توانست جای خود را در ترکیب اصلی تیم پیدا کند و با قدرت بدنی بالا، دقت در نبردهای هوایی و آرامش در کار با توپ، به یکی از مهره‌های قابل اعتماد خط دفاعی استقلال تبدیل شد. اگرچه عملکرد درخشانش باعث شد خیلی زود محبوب سکوهای آزادی شود، اما حضور او تنها یک فصل ادامه داشت. قرارداد رابسون به صورت قرضی از باشگاه باهیا بسته شده بود و تلاش استقلال برای تمدید یا جذب دائمی‌اش نتیجه‌ای نداد. جدایی زودهنگام او، یکی از حسرت‌بارترین اتفاقات آن مقطع برای هواداران استقلال بود.

عکس از پوستر خداحافظی رابسون جانواریو از فوتبال

اکنون پس از گذشت نزدیک به ۹ سال از آن دوران، رابسون در حالی اعلام بازنشستگی کرده که بسیاری هنوز بازی‌هایش در ترکیب آبی‌پوشان را به خاطر دارند؛ مدافعی با چهره‌ای آرام و جنگندگی مثال‌زدنی که اگر در استقلال ماندنی می‌شد، شاید مسیر حرفه‌ای‌اش کاملاً متفاوت رقم می‌خورد. پایانی زودهنگام برای بازیکنی که در دل هواداران استقلال هنوز جای خاصی دارد.

 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *