بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درگذشت مربی تیم ملی فوتسال عراق هنگام فیلمبرداری از تمرینات

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 13 مهر 1404 | 17:06

یکی از مربیان تیم ملی فوتسال عراق در حین یکی از جلسات تمرینی این تیم از دنیا رفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری «شفق نیوز» عراق گزارش داد که مارسلو گالینا، مربی دروازه‌بانان تیم ملی فوتسال برزیل عصر روز گذشته (شنبه) در شهر عراق درگذشت.

مطابق اطلاعاتی که در اختیار این سایت قرار گرفته، این مربی ۴۵ ساله برزیلی در سالن فوتسال دانشگاه آشور بغداد مشغول فیلمبرداری از تمرین بازیکنان تیم ملی عراق بود که سقوط کرد و از دنیا رفت.

این سایت نوشت که مربی فقید تیم ملی فوتسال عراق در طبقه سوم سالن دانشگاه آشور حضور داشت و به دلیل لیزی کفِ این طبقه به پایین سقوط کرد.

یکی از بازیکنان تیم ملی عراق هم برای احیای گالینا تلاش کرد که موفق نشد این مربی را به زندگی بازگرداند.

ملی‌پوشان فوتسال عراق در روزهای آینده برای صعود به جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ با تیم‌های ملی عربستان، چین تایپه و پاکستان رقابت خواهند کرد.

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *