بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کارشناس داوری اسپانیایی: نونو مندس باید اخراج می‌شد / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 مهر 1404 | 12:18

یکی از صحنه‌های جنجالی بازی بارسلونا و پاری سن ژرمن، برخورد مندس و یامال بود که باعث بلند شدن صدای اعتراض هواداران بارسا شد. 

یکی از صحنه‌های جنجالی بازی بارسلونا و پاری سن ژرمن، برخورد مندس و یامال بود که باعث بلند شدن صدای اعتراض هواداران بارسا شد. 

طرفداری | از خطای فرنکی دی یونگ، تا سرنگون شدن اریک گارسیا و چند صحنه دیگر، بازی بارسلونا و پاری سن ژرمن صحنه‌‌های جنجالی داوری زیادی داشت. 

دیدار حساس بارسلونا و پاری‌ سن‌ ژرمن در دومین هفته لیگ قهرمانان اروپا، با شکست بارسا به پایان رسید. این مسابقه پرحاشیه بدون جنجال داوری هم نبود. یکی از صحنه‌های بحث‌برانگیز، خطای نونو مندس روی لامین یامال در نزدیکی محوطه جریمه پاری سن ژرمن بود، خطایی که با وجود اعتراض بازیکنان کاتالان، مایکل اولیور تنها با اعلام خطا از کنار آن گذشت و کارت زرد دوم را به مدافع پرتغالی نشان نداد. این تصمیم داور بازتاب زیادی داشت؛ چرا که نونو مندس پیش از پایان نیمه اول به دلیل خطا روی یامال کارت زرد گرفته بود و در صورت دریافت کارت دوم، از زمین اخراج می‌شد. 

در واکنش به این صحنه،ایتورالده گونزالس، کارشناس داوری فوتبال اسپانیا و کادناسر گفت: 

او پس از این خطا کاملاً مستحق دریافت کارت زرد دوم بود. داور خطا را اعلام کرد اما کارت نداد. هیچ توضیحی وجود ندارد؛ نونو مندس در واقع بخشیده شد.

خطای نونو مندس روی لامین یامال در بازی بارسلونا و پاری سن ژرمن
برخورد لامین یامال و نونو مندس که از نگاه مایکل اولیور، نیازی به کارت زرد نداشت

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *