بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انقلاب در تمرین استقلال با حضور ساپینتو

زندگی کارمند طور بازیکنان استقلال با روش تمرین ساپینتو

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 تیر 1401 | 14:29
قوانین محکم ساپینتو در تمرینات استقلال

سرمربی پرتغالی استقلال قوانین سفت و سختی را برای آمادگی هرچه بیشتر بازیکنان در نظر گرفته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

با حضور ریکاردو ساپینتو که در تیم های متعدد اروپایی مربیگری کرده،‌ پیش‌بینی می‌شد او تغییراتی را در نوع تمرینات استقلال ایجاد کند. این مربی پرتغالی حالا قوانین محکمی را برای زیر نظر داشتن هرچه بیشتر بازیکنان در نظر گرفته است.

ساپینتو این روزها که تیمش در تهران تمرینات را پیش می‌برد، برنامه تمرینات را به حالت اردو در آورده و بازیکنان تقریبا از صبح تا شب در اختیار باشگاه هستند. در روزهایی که تمرینات استقلال دو نوبته است،‌آنها باید در محل مشخص صبحانه را زیر نظر کادرفنی صرف کنند و بعد راهی تمرین شوند.

همچنین نفرات استقلال بعد از تمرین صبح به هتل می‌روند و بعد از صرف ناهار استراحت می‌کنند و آماده تمرین نوبت عصر می‌شوند. این مساله که پیشتر در تیم های اروپایی نظیرش را دیده بودیم، حالا در استقلال اجرا می‌شود و بازیکنان مثل یک کارمند تقریبا از صبح تا شب در اختیار کادرفنی هستند تا مسائل مربوط به تمرینات و البته تغذیه و استراحت آنها به خوبی رعایت شود و خللی در مراحل آماده سازی پیش نیاید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *