تمسخر عجیب و غریب کاپیتان پرسپولیس در برنامه عادل فردوسی پور جنجال به پا کرد + کلیپ پربازدید
علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان تهران در برنامه فوتبال 360 عادل فردوسی پور در واکنش به وضعیت نامناسب و آب سرد رختکن ورزشگاه تختی تهران : حتما امید عالیشاه بلد نبوده آب گرم را باز کند
علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان تهران در ویژه برنامه عادل فردوسی پور در رسانه فوتبال ۳۶۰ درباره وضعیت رختکن و آب ورزشگاه تختی گفت: آب ورزشگاه به موتورخانه وصل است و قبل از مسابقه ما آن را به تدارکات تیم تحویل دادیم حتما امید عالیشاه بلد نبوده آب گرم را باز کند.
میزبانی چادرملو اردکان از پرسپولیس در هفته چهارم لیگ برتر بیش از آنکه نمایش فوتبال باشد، آیینه ای بود از بحران زیرساخت در فوتبال ایران. ورزشگاه تختی تهران که به اجبار به عنوان محل برگزاری انتخاب شد. نه زمین استانداردی داشت و نه ساختاری درخور یک لیگ حرفه ای؛ جایی که قرار بود میزبان یک تقابل حساس باشد. کیفیت زمین و شرایط برگزاری مسابقه به سوژه اصلی تبدیل شد.
علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان تهران در ویژه برنامه عادل فردوسی پور در رسانه فوتبال ۳۶۰ درباره وضعیت رختکن و آب ورزشگاه تختی گفت:
آب ورزشگاه به موتورخانه وصل است و قبل از مسابقه ما آن را به تدارکات تیم تحویل دادیم حتما امید عالیشاه بلد نبوده آب گرم را باز کند.
کلیپ این مصاحبه را می توانید در قسمت ویدیو این خبر مشاهده کنید.














