دو ستاره شاکی استقلال نقره داغ شدند ؛ تاوان سنگین اعتراض !! + جزئیات
استقلال محمدرضا آزادی و آرمین سهرابیان دو ستاره شاکی آبی پوشان از نتیجه دیدار مقابل الوصل امارات را جریمه خواهد کرد

دو بازیکن تیم فوتبال استقلال که پس از دیدار با الوصل امارات صحبت هایی را علیه سایر نفرات این تیم مطرح کرده بودند، جریمه خواهند شد.
تیم های فوتبال استقلال ایران و الوصل امارات در چارچوب هفته نخست مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ در ورزشگاه زعبیل شهر دبی به مصاف یکدیگر رفتند. این دیدار با نتیجه سنگین ۷ بر یک به سود نماینده امارات پایان یافت.
پس از بازگشت کاروان استقلال از امارات، آرمین سهرابیان مدافع این تیم در اظهاراتی علیه آنتونیو آدان، دروازهبان اسپانیایی آبیها صحبت کرد. عملاً گلهای خورده استقلال را متوجه این دروازهبان مشهور دانست.
محمدرضا آزادی مهاجم این تیم در جمع هوادارانی که از عملکرد او و سایر بازیکنان ناراضی بودند. خرید بازیکنان خارجی و جدید استقلال را اشتباه توصیف کرد.
در همین حال خسرو حیدری، در نشست خبری پیش از دیدار با پیکان با اشاره به صحبتهای این دو بازیکن ابراز گلایه کرد. اعلام داشت که سهرابیان و آزادی از سوی باشگاه جریمه خواهند شد.


پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ساپینتو + جزئیات
زمان نشست خبری ساپینتو و سعید دقیقی
استقلال و ستاره محبوب این تیم به آخر خط رسیدند
درخواست اوسمار ویرا برای تقویت باشگاه پرسپولیس
متلک سنگین پیشکسوت استقلال به مدیرعامل آبی ها + جزئیات
ویژه برنامه فوتبال برتر روی آنتن شبکه سه + جزئیات









