حسین حسینی در تهران تمرین کرد/ سپاهان همچنان منتظر رسیدن سیّد +عکس
منبع : خبرورزشی
سید حسین حسینی که با کوتاهی مسئولان باشگاه الحسین اردن هنوز نتوانسته از کشورمان خارج شود امروز اختصاصی تمرین کرد.
کاروان تیم سپاهان در حالی روز گذشته به کشور اردن رسید که سید حسین حسینی دروازهبان اصلی خود را همراه نداشت.
کوتاهی مسئولان باشگاه الحسین اردن در صدور ویزا برای برخی از اعضای کاروان تیم سپاهان باعث شد تا سید حسین حسینی از این سفر جا بماند و نتواند همراه دیگر اعضای تیمش – که ظهر روز گذشته عازم کشور اردن شدند – به این سفر برود.
حسینی که همچنان منتظر رسیدن ویزای سفر به کشور اردن است با حضور در تهران صبح امروز به حل کمپ تیمهای ملی رفت و یک جلسه تمرین اختصاصی را برگزار کرد.
حسینی ساعتی پیش تصویری از خود در حین تمرین در کمپ تیم ملی را در صفحه شخصیاش منتشر کرد که آن را در ادامه میبینید:

یادآور می شود؛ تیم سپاهان سه شنبه این هفته در چارچوب هفته اول لیگ سطح ۲ قهرمانان آسیا باید در اردن به مصاف الحسین این کشور برود. این دیدار از ساعت ۲۱:۴۵ به وقت کشورمان برگزار می شود.


شوک به استقلال ؛ مذاکره ایجنت رضائیان با رقبای استقلال در مسیر قهرمانی + جزئیات
جنجال و کتک کاری ستاره های استقلالی در فرودگاه خبرساز شد + جزئیات
رکورد تاریخی برای ستاره مطرح فوتبال ایران در لیگ برتر + جزئیات
تصمیم عجیب سرمربی محبوب هواداران سپاهان خبرساز شد + جزئیات
زمان بازگشت ستاره مطرح لیگ برتری به مستطیل سبز مشخص شد + جزئیات
واکنش معنادار محرم نویدکیا به احتمال قهرمانی سپاهان در لیگ برتر + جزئیات









